Ana sayfa Dizi Fragmanları Leke 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Cem gerçekleri öğrenecek mi?

Leke 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Cem gerçekleri öğrenecek mi?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Leke dizisinde Burak Sevinç ile Melis Sezen başrollerde yer almakta. Dizinin 6. bölümü 21 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak. Yasemin, Cem’den sakladığı sır yüzünden zor zamanlar geçiyor! Yasemin, “Hayatımın en güzel rüyası bitti” diyor. Yasemin neden bembeyaz oldu. O tekne partisinde ne oldu? İşte Cem’in ağzından bu sözler döküldü. Videodan Leke dizisinin 6. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Dizinin hayranları fragmanı çok beğendiklerini belirtti ve artık Yasemin’in gerçekleri Cem’e anlatması gerektiğini yazdılar. Yasemin’in artık yalan söylememesi gerektiği fikrinde birleşen dizinin hayranları, gerçekler ortaya çıkınca Cem’in çok üzüleceğini düşünüyor.

Genel Hikaye:

Yasemin, Cem ile gittikleri bir davette Arda ile karşılaşır. Teknede yaşanan olayda Arda da orada olduğundan Yasemin’i tanır. Yasemin ne yapacağını bilemez. Çünkü geçmişte yaşadığı talihsiz olayın Cem ile olan ilişkisini bozacağından korkar. Cem’den sakladığı bu sır onun geri çekilmesine yol açar. Yasemin’in bu durumuna anlam veremeyen Cem olayı Arda’ya sorar. İki kardeş arasında gerginlik baş gösterir. Öte yandan Cem durumu düzeltmeye kararlıdır. Yasemin’in yanına gider ve her zaman onunla olmak istediğini söyler. Yasemin ise kararsızdır. Yaşadığı güzel rüyadan uyanmak istemez. Yasemin, Cem’e olayı anlatacak mı?

Oyuncular : Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahhattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Önder, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı, Ali Savaşçı