Ana sayfa Dizi Haberleri Leke dizisi ekranda bitirilmeyince, tepkiler Melis Sezen’e geldi

Leke dizisi ekranda bitirilmeyince, tepkiler Melis Sezen’e geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında yayınlanan Leke dizisinde Melis Sezen ile Burak Sevinç başrolde yer almıştı. Burak Sevinç, Söz dizisinden ayrılıp Leke’ye başlamıştı.Melis Sezen de iyi bir çıkış yapmıştı.

9. bölümüyle Haziran ayında sezon finali yapan Leke dizisi, reytingleriyle çok iyi noktada olmasa da beğeniyle izleyen çok sayıda takipçisi vardı.

9. bölümle birlikte sezon finali yaptığı söylenen Leke, 2019-2020 sezonuna gelene kadar arada kaynadı gitti. Leke’ye ne olduğunu kimse anlamadı. Sezon başlayınca görüldü ki Kanal D’nin planlarında Leke yok. Melis Sezen de zaten Star TV’nin iddialı dizisi Sevgili Geçmiş’e

Leke izleyicileri Melis Sezen’i Sevgili Geçmiş dizisinin fragmanlarında görmeye başlayınca Leke’ye yönelik sorular da üst üste geldi.

Sezen, yeni dizisinin fragmanını instagram hesabından paylaştı. Hayranları arasında birçok kişi “Leke dizisine ne oldu?” sorusunu sordu.

Leke arada kaynadı gitti, olan da heyecanla 2. sezon yayınlanacak diye bekleyen izleyiciye oldu.Kanal D’nin de Leke’nin yayınlanmayacağını duyurmaması izleyicileri arafta bıraktı.

Şimdi bu durumun derdini Melis Sezen çekiyor.Her paylaşımında Leke dizisi hayranları ünlü oyuncuya serzerinşte bulunuyor.

İşte Melis Sezen’in yeni dizisi Sevgili Geçmiş paylaşımı:

Yeni tanıtımımız cıktıı!!! Hadi izleyiiin???? 25 Ekim Cuma akşamı buluşalım! ???? @startv @surecfilm @dizisevgiligecmis ❤️