Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun dizisinde ikinci büyük kriz de çözüldü!

Leyla ile Mecnun dizisinde ikinci büyük kriz de çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran ve izleyicilerin de aklında çıkmayan Leyla ile Mecnun isimli absürt komedi dizisi, yıllardır hep konuşulurdu… Bu sezon ise Acun Ilıcalı büyük bir adım atarak Exxen platformunda diziyi hayranları ile buluşturmak için kolları sıvadı.

Yönetmen Onur Ünlü de bir süredir dizinin ekibini bir araya getirmek için büyük çaba sarf ediyordu. Ekipten gelen haberlerde ise Cengiz Bozkurt’un yani Erdal Bakkal’ın hikayede yer almak istemediği iddiaları ortaya atılmıştı. Bir süre oyuncunun ikna edilmeye çalışıldığı bilgileri vardı. Son gelen haberler ise Bozkurt’un yenilenen dizide yer alacağı şeklindeydi.

Bu kriz tatlı bir şekilde çözülürken, hikayede Aksakallı Dede olarak izlediğimiz Köksal Engür’ün de yer alıp almayacağı konusu gündeme geldi. İkinci bir kriz de Aksakallı Dede karakterinden mi çıkmıştı? Ancak gelen haberler bu sorunun da çözüldüğüne işaret ediyor.

Leyla ile Mecnun dizisinde ikinci büyük kriz de çözüldü! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Onur Ünlü, usta oyuncuyu da ikna etmeyi başardı. Köksal Engür yenilenen Leyla ile Mecnun dizisinin kadrosunda yerini alacak. Böylelikle tüm oyuncu kadrosunun yeni bölümlerde bulunacağı ortaya çıktı.