Ana sayfa Sosyal Medya Sera Kutlubey hayranları İyilik heyecanı yaşıyor!..

Sera Kutlubey hayranları İyilik heyecanı yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Sera Kutlubey, 2019-2020 yıllarında Kanal D’de yayınlanan ve çok ses getiren Zalim İstanbul dizisindeki iyi kalpli ‘Cemre’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşadı.

Zalim İstanbul’dan sonra ATV’nin Hercai dizisinde ‘Azra’ olarak izlediğimiz oyuncu bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Sera Kutlubey sonunda aradığı rolü buldu.

Güzel oyuncu, Fox TV’nin yeni dizisi İyilik ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor, hem de çok farklı bir rolle. Dizide Hatice Şendil ve İsmail Demirci ile başrolü paylaşan Sera Kutlubey bu defa yuva yıkan bir karaktere hayat verecek.

İyilik dizisinin afişini instagram hesabında yayınlayan oyuncu, hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey’in yer aldığı afiş bir hayli iddialı.

Sera Kutlubey hayranları İyilik heyecanı yaşıyor!.. 7

Dizinin aldatma üzerine kurulu hikayesini net bir şekilde ortaya koyan afişte Sera Kutlubey’in kısa saçlı yeni imajı da  hayranlarını fazlasıyla şaşırttı.

29 Nisan Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizide Sera Kutlubey, daha önceki rollerinden çok daha farklı ve iddialı bir rolde yer almasının yanı sıra, seksi görünümüyle de sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

Dizide ‘Damla’ karakterini canlandıracak oyuncuya hayranları, ‘Bol şans, en iyiyi yapacağını biliyorum’, Hayırlı uğurlu olsun’ ve ‘Çok sevindim’ şeklinde pek çok övgü dolu yorumlarda bulundular.

29 Nisan Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle Fox TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizide usta oyuncu Perihan Savaş da rol alıyor. Yapımcılığını Medyapım’ın yönetmenliğini ise Murat Öztürk üstlendiği İyilik dizisi izleyici tarafından merakla bekleniyor.