Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisi 37. bölüm analizi; Doğa intikamını aldı

Kızılcık Şerbeti dizisi 37. bölüm analizi; Doğa intikamını aldı

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinin önceki Cuma akşamı 37. bölümü izleyicilerle buluştu. Yine AB ve ABC1 gruplarında birinci olan dizi, tüm kişiler kategorisinde ise Yalı Çapkını’ndan sonra ikincilik elde etti.

Başarılı reyting performansı ve güçlü hikayesi ile dizinin ikinci sezonda da ekibi ve izleyicileri fazlasıyla gururlandırdığını söyleyebiliriz.

Peki 37. bölümde neler yaşandı? Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin fazlasıyla öne çıktığı 37. bölümün analizi şöyle:

Umut’un kız arkadaşının evlerinde yatılı misafir olarak kalmasına Pembe tepki gösterdi. Pembe’yle tartışan, ardından Umut’la da gerilen Nursema’nın, Ertuğrul’un akşam yemeği davetinde çalışmaya başladığının ortaya çıkması gerilimin dozunu daha da yükseltti.

Nilay’ın Mustafa’ya kendisini affettirmek için aşkını dile getirdiği billboard hazırlatması dizide renkli anlara sahne oldu. Bölümde hastalığının ilerlediğini doktorundan öğrenen Ömer’in, sayılı günlerinin kaldığını düşünerek Kıvılcım’a ayrılmak istediğini söylemesi izleyenleri adeta şoke etti.

Fatih’e karşı daha ılımlı davranmaya başlayan Doğa’nın aslında bir planı olduğu ortaya çıktı. Doğa’ya evlenme teklifinde bulunan Fatih, Doğa’dan duyduklarıyla adeta çılgına döndü.

Doğa’nın, Fatih’in ona yaşattıklarının aynısını Fatih’e yaşatarak intikam almak istemesi bölümün final sahnesine damga vurdu.