Ana sayfa Sosyal Medya Mafya sahnesi izlemek isteyen Hakim izleyicisi hayal kırıklığı yaşıyor!

Mafya sahnesi izlemek isteyen Hakim izleyicisi hayal kırıklığı yaşıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Hakim dizisinde işler hiç de iyiye gitmiyor. Usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna rağmen reytingleri iyice düşen dizide izleciyi yeterince mafya sahnesi izleyememekten yakınıyor.

ATV’de yayınlanan Hakim dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Kış sezonunun sonuna yaklaşılırken reytingleri çok düşük olan Hakim ile ilgili hala bir karar çıkmadı. Ancak dizinin reytingleri iyice düşüyor.

Hakim dizisinin çok güçlü oyuncu kadrosu Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Hasibe Eren gibi çok önemli isimlerden oluşuyor. Ancak bu kadar güçlü kadroya rağmen reytingler bir türlü yükselmiyor. İzleyiciler Hakim ile ilgili sıkıntılarını sosyal medyadan dile getirmeye devam ediyor.

Mafya sahnesi izlemek isteyen Hakim izleyicisi hayal kırıklığı yaşıyor! 7

Hakim dizisinin izleyicileri hikayenin çok iyi olduğunu ancak çok monoton, sıkıcı ve ağır bir şekilde aktarıldığını dile getiriyor. İzleyiciye göre aksi takdirde böylesine usta oyunculardan oluşan kadroya sahip bir dizinin bu kadar düşük reyting almasının mümkün olmadığını dile getiriyor. Zira izleyiciler oyunculukların müthiş olduğuna dikkat çekiyor.

Bazı izleyicilerin hayal kırıklığı ise yeterince mafya sahnesinin olmaması. Bu izleyiciler Hakim’i izlemeye mafya sahneleri için başladıklarını ancak bu tür sahnelerin çok az olduğuna, konunun çok yavaş ilerlediğine dikkat çekti. Ancak Hakim dizisinin uyarlandığı Your Honor dizisinde de mafya sahneleri çok fazla bulunmuyor.

Bu akşam altıncı bölümüyle ekrana gelecek olan Hakim’in oyuncu kadrosuna iki isim daha katıldı, Macit Koper ve Ecem Karavus. Usta oyuncu Macit Koper, en son Baba dizisinde rol almıştı. Dizide Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı İlhan Karaçam’ın babasını oynuyordu. Ecem Karavus ise en son romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ta rol almıştı.