Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Hande Soral’ın hamilelik pozlarına ünlü isimlerden yorum yağdı!..

Oyuncu Hande Soral’ın hamilelik pozlarına ünlü isimlerden yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oğlu Ali’yi kucağına almak için gün sayan oyuncu Hande Soral, objektif karşısına geçti ve birbirinden güzel pozlar verdi.

Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral geçtiğimiz günlerde objektif karşısına geçerek, elindeki ultrason görüntüsüyle hamile olduğunu duyurmuştu.

Aynı pozu kendi instagram hesabından da yayınlayan İsmail Demirci’nin ‘dad’ (baba) yazılı şapkası dikkatlerden kaçmamıştı. Ardından aileleri ve yakın arkadaşlarıyla bir parti düzenleyen çift, bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Bu anları instagram hesabından yayınlayan Hande Soral, oğlu olacağını ve Ali ismini vereceklerini, “Ali Demirci geliyor” notuyla duyurmuştu.

Oyuncu Hande Soral'ın hamilelik pozlarına ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 8

Karnı burnunda objektif  karşısına geçen Hande Soral fotoğraf çekiminde siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı elbise giydi. Stüdyoda objektif karşısına geçen oyuncu, gönderisine; “Ali doğana kadar bu seri” notunu düştü.

Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral da ablasına “Ah bir melek ve bir melek daha” yorumunu yaptı.

Oyuncu Hande Soral'ın hamilelik pozlarına ünlü isimlerden yorum yağdı!.. 9

Ünlü oyuncu Hande Soral, son olarak beyaz elbisesiyle verdiği pozları gözler önüne serdi. Hande Soral’ın paylaşımlarına eşi İsmail Demirci, ‘Güzelliğim benim’ yorumunu yaptı.

Aralarında Hatice Şendil, Aslıhan Gürbüz, Melike İpek Yalova, Selen Öztürk, Hatice Aslan ve Ahu Sungur’un da bulunduğu pek çok ünlü isim fotoğraflara güzel yorumlarda bulundular.