Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi final mi yapacak sorusuna yanıt yapımcıdan geldi!

Mahkum dizisi final mi yapacak sorusuna yanıt yapımcıdan geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Mahkum dizisinde ayrıca Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Gökçe Bahadır, Nazlı Bulum da öne çıkan rollerde yer alıyorlar. Dizi, bu sezon ilk sezondaki kadar geniş bir kitleye hitap edemiyor! Bu durum da beraberinde final iddialarını getirmişti!

İlk sezonda büyük bir çıkış yakalayan Mahkum dizisi, Innocent Defendant isimli Kore dizisinin uyarlaması olarak ekrana geliyor. Dizinin orijinal hikayesi, geçtiğimiz sezon 18. bölümde bitmişti. Senaristlerin yeni hikayeler yazarak sezondaki güçlü duruşu sürdürmesine karşılık, izleyenlerden orijinal hikayenin çabuk bitirilmesi nedeniyle eleştiriler de gelmişti!

MF yapım, diziyi izleyenlerin içini rahatlatacak bir açıklama ile final iddialarına yanıt verdi! Reyting oranlarının düşmesi nedeniyle dizinin biteceği kaygısını taşıyan izleyicileri sevindiren haber yakın zamanda geldi! Yapımcı firma, ilk 10’a girmekte zorlanan ve geçtiğimiz hafta Total’de 15. ve diğer kategorilerde 16. olan dizinin devam edeceğini duyurarak izleyicisini rahatlattı!

Mahkum dizisi final mi yapacak sorusuna yanıt yapımcıdan geldi! 7

Yeni sezondaki hikayesinde çok fazla değişiklik olması, diziyi izleyenlerin eleştirilerine neden olmuştu. Mahkum dizisine katılan pek çok yeni oyuncuya ve değişen hikayesine izleyicinin bir süre daha alışması gerektiği kanısını paylaşıyor kimi izleyiciler. Yeni hikayeyi seven adapte olan izleyenler, merakla takip etmeyi sürdürüyor. İlerleyen dönemde daha çok izleyicinin dikkatini çekmek için yeni gelişmelerin de yaşanması bekleniyor…

Mahkum dizisi, aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda prestijli bir ödül olan Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ seçilmişti. Bu ödülü Türkiye’ye getiren bir diziden Fox TV’nin de kolay kolay vazgeçmek istemediği anlaşılıyor…