Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın instagram’daki hareketleri ayrılık sinyali olarak yorumlandı!

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın instagram’daki hareketleri ayrılık sinyali olarak yorumlandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yaz yayınlanan Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisinde tanışıp sevgili olan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti, bir yıldır ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürüyordu. Ancak çiftin cephesinden gelen bazı gelişmeler sonrasında, bir ayrılık yaşandığı iddiaları ortaya atılıyor!

Cemre Baysel, özellikle Ramo dizisinde oynadığı Fatoş karakteri ile büyük çıkış yakalamıştı. Oyuncu daha sonra Baht Oyunu dizisi ile romantik komedideki başarısını da ortaya koymuş ve bu yaz da Senden Daha Güzel isimli dizide Burak Çelik ile partner olmuştu.

Aytaç Şaşmaz ise Baht Oyunu dizisinden sonra bir sezon beklemede kaldı ve yakında Fox TV’nin Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman dizisiyle dönmeye hazırlanıyor. Şaşmaz da özellikle Hekimoğlu dizisindeki rolüyle kariyerinde önemli bir çıkış yakalamıştı.

İkilinin aşk pozlarıyla sosyal medyada sık sık yer almaları ile birlikte hayranları da çifti merakla takip ediyorlardı. Ancak dikkatli hayranların gözünden kaçmayan bir gelişme yaşandı geçtiğimiz günlerde!

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın instagram'daki hareketleri ayrılık sinyali olarak yorumlandı! 7

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın instagram sayfalarından birbirlerini takibi bıraktıkları görüldü! İkilinin bu hareketleri, ilişkilerini noktaladıklarına yoruluyor!

Baht Oyunu sonrasında birbirlerine çok yakıştırılan çiftin ilişkisinin bittiği söylentisi, sosyal medyada da hızla yayılırken hayranlarının üzüntü belirten yorumları da dikkatleri çekiyor. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın birbirlerini takibi bırakmalarına karşılık birlikte fotoğraflarını silmedikleri de dikkatlerden kaçmadı!