Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi sezon finali ne zaman ve kaçıncı bölümde gerçekleşecek?

Mahkum dizisi sezon finali ne zaman ve kaçıncı bölümde gerçekleşecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ikilisinin büyük başarı kazandığı, Seray Kaya’nın başrol oyuncusu olarak çok erken ayrıldığı Mahkum dizisi için şimdiden ikinci sezon planları yapılıyor.

Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun da başarılı performanslarının yanı sıra Talat Bulut’un da destek verdiği kadro ilk sezonun son sahnelerini çekmeye başladı… Mahkum dizisinin 2 Haziran Perşembe akşamı ilk sezonu tamamlaması planlanıyor.

Şimdiye kadar 21 bölümü ekrana gelen dizi, 24. bölümü ile birlikte yaz arası verecek. Dizinin bazı oyuncuları yaz döneminde de çalışmayı sürdürecek. Örneğin İsmail Hacıoğlu, 49 isimli bir sinema filmiyle anlaştı ve yaz aylarında çalışmayı tercih etti.

Mahkum dizisi sezona öyle başarılı bir şekilde başladı ki, hikayesi ve oyunculuk performansları ile reytinglerin birinciliğini eline aldı. Ancak son 2 aydır dizinin hikayesinde yaşanan sıkıntılar ciddi bir izleyici kaybına neden oldu.

Mahkum dizisi sezon finali ne zaman ve kaçıncı bölümde gerçekleşecek? 7

Mahkum dizisi sezonun başlarındaki kadar güçlü görünmese bile ikinci sezonda bu durum düzelebilir. Yaz arasında senaryonun yenilenmesi, yeni oyuncuların hikayeye dahil edilmesi ile birlikte Mahkum’un ikinci sezona bomba gibi başlaması kimseyi şaşırtamayacaktır.

Ayrıca dizide Savcı Fırat karakterini canlandıran Onur Tuna, Okan Üniversitesi öğrencileri tarafından “Yılın en başarılı erkek oyuncusu” ödülünün sahibi oldu. Mahkum dizisindeki rolüyle bu ödüle ulaşan oyuncu, gençlere verdiği mesajda şu anlamlı ifadeleri kullandı:

“Bir iş yapıyoruz, aslında ikna etmeye çalışıyoruz birilerini. İkna edebilmişiz gibi geliyor, bu ödülle beraber. Üniversiteden gelmesi bu ödülün, bizim için çok önemli. Genç arkadaşlar için hep iyi şeyler diliyorum. Hep özgür olmanın yollarını arasınlar. Bilginin, öğrenmenin yanında eğitimin de çok önemli olduğunu unutmasınlar.”