Ana sayfa Sosyal Medya Sevgilisinden evlilik teklifi bekleyen İrem Helvacıoğlu’ndan bu yaz bir sürpriz gelebilir!

Sevgilisinden evlilik teklifi bekleyen İrem Helvacıoğlu’ndan bu yaz bir sürpriz gelebilir!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni projesi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ekranlara gelen olan oyuncu İrem Helvacıoğlu hem iş hem de özel hayatında heyecanlı günler yaşıyor.

2021 yılında şef Yolaç Özcan ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu, 2022’nin ilk saatlerinde aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. İlişkisini göz önünde yaşamaktan çekinmeyen İrem Helvacıoğlu’nun sevgilisiyle olan mutlu anlarının fotoğraflarını paylaştığı instagram hesabı bolca beğeni ve yorum alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Okan Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül törenine katılan ve öğrenciler tarafından “En iyi kadın oyuncu” seçilen İrem Helvacıoğlu, muhabirlerin hem iş hem de özel hayatına yönelik merak edilen sorularını yanıtladı.

Sevgilisinden evlilik teklifi bekleyen İrem Helvacıoğlu’ndan bu yaz bir sürpriz gelebilir! 8

Beyaz, uzun, gelinlik gibi bir elbise giymeyi tercih eden güzel oyuncuya, “yazın evlenmek gibi bir plan var mı?” diye sorulduğunda İrem Helvacıoğlu, “Belki, bilmiyorum. Olabilir, kapalı değiliz böyle bir konuya, konuşuyoruz bakalım” dedi.

Sevgilisi Yolaç Özkan’dan bir evlenme teklifi alıp almadığında sorulduğunda ise, “Yok, henüz teklif gelmedi. Gelince söyleyeceğim. Teklif bekliyorum.” diyerek sevgilisine de röportaj aracılığıyla mesaj gönderdi.

Sevgilisinden evlilik teklifi bekleyen İrem Helvacıoğlu’ndan bu yaz bir sürpriz gelebilir! 9

“Konuşuyoruz ama konuştuğunla eyleme geçirdiğin şeyler o kadar hızlı olamıyor. İki taraf da çok yoğun olduğu için buna zamanımız yok. İnanır mısınız, gerçekten birbirimizi görmeye vaktimiz yok. “ ifadesini kullanarak sevgilisiyle birlikte çok yoğun çalıştıklarına dikkat çekti.

“Hayalinizde bir evlilik teklifi var mı?” sorusuna ise, “Yok, teklifin ne kadar büyük olduğu değil de o tekliften sonra nasıl yaşayacağımız daha önemli, teklifin ne kadar büyük olması benim için bir önem taşımıyor. Evliliği teklif sürdürmüyor. Güzel bir hayat paylaşılsın bence önemli olan bu” diyerek evlilikle ilgili masalsı şeyler düşünmediğini, gerçekçi şeyler hayal ettiğini belirtti.