Ana sayfa Sosyal Medya Gülperi dizisinin Bedriye’si olarak beğenilen Aleyna Özgeçen’e Gecenin Ucunda piyangosu vurdu!

Gülperi dizisinin Bedriye’si olarak beğenilen Aleyna Özgeçen’e Gecenin Ucunda piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2003 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Aleyna Özgeçen, 2016 yılından bu yana setlerde yer almaya devam eden isimler arasında bulunuyor. Yüzyıllık Mühür isimli dizide ilk kez sete çıkan oyuncu, Müslüm isimli film projesinde ise Ayşe karakterini canlandırmıştı.

Aleyna Özgeçen’in tanınmasını sağlayan proje ise 2018-2019 sezonunda yayınlanan Gülperi dizisi oldu. Bu dizideki Bedriye karakteri ile dikkatleri çeken Aleyna Özgeçen, daha sonra da Zemheri dizisinde Elvan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ancak 2 sezondur oyuncu başka bir dizide görünmedi. Bu süreçte Beni Çok Sev isimli sinema filminde yer alması dışında gündeme gelmeyen Aleyna Özgeçen için Gecenin Ucunda dizisi yeniden kendisini gösterme fırsatı açısından bir piyango olacak.

Star TV ekranında Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Zuhal Olcay, Kaan Taşaner, Bertan Asllani, Levent Özdilek, Bestemsu Özdemir gibi önemli isimlerin arasında Aleyna Özgeçen de yeni bir deneyim yaşayacağı bir projenin içinde olacak.

Gülperi dizisinin Bedriye'si olarak beğenilen Aleyna Özgeçen'e Gecenin Ucunda piyangosu vurdu! 7

Yasemin isimli yan bir rolde izleyeceğimiz Aleyna Özgeçen, bu proje ile birlikte 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine de dönmüş olacak. Genç oyuncu adına bu yeni ve çok önemli kariyer çıkış fırsatı anlamına da geliyor.

Oyunculuk eğitimleri alarak setlerde yer almaya başlayan Aleyna Özgeçen, özellikle ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmindeki Cedye karakterinde başarılı bir performans ortaya koymuştu.