Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinden ayrılması Seray Kaya için sanki daha iyi olmuş!

Mahkum dizisinden ayrılması Seray Kaya için sanki daha iyi olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum isimli dizide Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya, geçen sezonun en iyi çıkış yapan projelerinin başında gelen Mahkum’un kadın başrolüydü. Ancak dizinin 17. bölümünde bıçaklanan Cemre karakterinin ölümü ile birlikte izleyiciler büyük bir şok yaşadı.

Mahkum dizisinin kadın başrolünün hikayeden ayrılması herkesi şaşkınlığa uğrattı. Tam da karakterin kendini bulmaya başladığı ve Seray Kaya’nın daha etkili hale gelmekte olduğu bir dönemde yaşanan bu ayrılığı kabul etmek istemeyen birçok izleyici oldu. Sosyal medyada da konu uzun süre tartışıldı ama aradan geçen zaman ile birlikte hem Mahkum dizisi farklı bir yolda ilerliyor hem de Seray Kaya yeni dizisini buldu.

Yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı isimli atv dizisinde kadın başrol olarak yer alacak olan Seray Kaya, Yasak Elma’dan ayrılan Berk Oktay ile partner oldu. Oyuncu şimdi yeni bir heyecan yaşıyor ve İtalya’da başlayan çekimlerden de çok hoş paylaşımlar geliyor. Seray Kaya’nın heyecanına bakılırsa Mahkum dizisinden ayrılması ve hemen ardından çok iddialı bir başka dizinin başrolünde yer almasının iyi bir süreç olduğu anlaşılıyor.

Mahkum dizisinden ayrılması Seray Kaya için sanki daha iyi olmuş! 8

Seray Kaya, bu sefer hikayenin asıl kadın karakteri olarak ekranda yer alacak ve Berk Oktay gibi tecrübeli bir partner ile de çalışacak. İki başrol oyuncusunun uyumlu hali de İtalya’dan yansıyan fotoğraflardan anlaşılıyor.

Seray Kaya çekimlerden fırsat buldukça da bulunduğu bölgede gezilere çıkıyor. İtalya’nın Bologna şehrinde başlayan ve ardından Venedik’te devam eden çekimlerin iyi gittiği gelen bilgiler arasında.

Seray Kaya ise bulunduğu yerlerde sokağa çıkarak bölgeyi keşfediyor ve sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarını etkilemeye devam ediyor.

Mahkum dizisinden ayrılması Seray Kaya için sanki daha iyi olmuş! 9

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin İtalya çekimlerinin ardından ekibin yakında Türkiye’ye dönerek burada işlerine devam etmesi bekleniyor.

atv ekranında dizinin eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisi yeni sezonun sürpriz projelerinden birisi olacak.