Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda dizisinde çok korktu, işte oyuncunun itirafı!

Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda dizisinde çok korktu, işte oyuncunun itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, son dönemde Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli filmin başrolünde yer alması ile gündemde yer aldı. İstanbul’da çekimleri başlayan filmin bazı sahneleri Kırşehir ve Ankara’da çekilecek. Oyuncu da ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutlu.

Vogue dergisi için youtube’da bir çekime katılan oyuncu, hem samimi yanıtları hem de yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti. Rol aldığı filmdeki karakter nedeniyle imaj değişikliği yapan oyuncu, günlük hayata dair neler yaptığı ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Sabahları kalktığında kendine gelebilmek için kahve içmeyi tercih ettiğini anlatan Melisa Aslı Pamuk, bazı sorulara da yanıt verdi. Sosyal medyada uzun zamanlar geçirdiğini anlatan ve mesaj atmak yerine telefon açmayı tercih ettiğini söyleyen oyuncu, çay yerine de kahve içmeyi tercih ediyor.

Kendisini eğlenceli birisi olarak gördüğünü belirten Melisa Aslı Pamuk, kendisine yapılan küçük sürprizleri de çok seviyor. Oyuncu olmasaydı psikolog olmayı isteyeceğini belirten Pamuk, bu mesleğe adım atmak isteyenlere ise çok fazla gözlem yapmalarını tavsiye etti.

Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda dizisinde çok korktu, işte oyuncunun itirafı! 7

13 yaşındayken setlere adım atan oyuncu, çok korktuğu rolün ise Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Mitra karakterinin olduğunu anlattı.

“Canlandırmakta çok zorlandığın bir rol oldu mu?” şeklindeki soruya samimiyetle yanıt veren oyuncu, şöyle konuştu: “Çok korktuğum bir rol oldu. O da bayağı yakın bir zamanda, Kırmızı Oda’daki karakterim. Ama çok da eğlendim, çünkü çok zorladı beni.”

Ünlü oyuncu, sadece 6 bölüm yer almasına rağmen Mitra karakterinden çok etkilenmiş ve bu rolü canlandırabilmek için de büyük çaba harcamış. Pamuk’un rolün zorluğundan mı yoksa psikolojik durumdan mı etkilenerek korktuğu ise daha çok merak edildi.

Yeni bir role karakter analizi yaparak, senaryoyu okuyarak ve karakteri anlamaya çalışarak projelere hazırlanan oyuncu, en çok ilgisini çeken konuların başında ise cinayet belgeselleri geldiğini belirtti.

Melisa Aslı Pamuk’un kısa sorulara verdiği diğer yanıtları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.