Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinden sonra Seray Kaya için yeni dizisi piyango gibi oldu!

Mahkum dizisinden sonra Seray Kaya için yeni dizisi piyango gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, Mahkum isimli Fox TV dizisinde Cemre karakterini canlandırdı. Oyuncu, Mahkum’da başrolde yer aldı ama Cemre karakterinin hikayesi senarist tarafından 17. bölümde bitirildi. Dizi hayranları da bu duruma anlam veremezken, büyük eleştiriler de yapıldı.

Zaten senaryo noktasında son dönemde çok eleştirilen Mahkum dizisinde, başrolde yer alan Seray Kaya’nın neden diziden çıkartıldığı hala anlaşılmış değil. Çünkü, dizinin tam da yükselebilecek bir noktada iken ve hikaye de buna izin veriyorken neden Seray Kaya veda etti, izleyiciler bu sorunun yanıtını alabilmiş değil.

Seray Kaya, birçok proje teklifi aldı. Oyuncu yeni dizisinde ise önemli bir tercihte bulundu. Yeniden televizyon projesini kabul eden oyuncu, Bir Küçük Günışığı isimli dizinin başrolünde yer alacak.

Sefirin Kızı, Kardeşlerim, Kaderimin Oyunu ile son olarak da Hayaller ve Hayatlar isimli dizilerle büyük başarı kazanan NGM Media’nın yeni dizisi kadın izleyicilerin çok dikkatini çekmesi beklenen bir yapım olacak.

Emre Kabakuşak’ın yönetmen olarak yer aldığı dizinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk yazıyor… Seray Kaya, yeni projesinde güçlü bir kadın dramı ile ekrana dönüş yapacak. Kadın isimli dizideki Şirin karakterini hatırlayanlar ünlü oyuncunun bu tür rolleri ne kadar başarıyla canlandırabileceğini biliyor.

Seray Kaya için, Bir Küçük Günışığı dizisi yeni bir kariyer çıkışı yaşayabileceği doğru proje gibi gözüküyor. Zaten kadınlara yönelik olarak hazırlanan dizilerin ekrandaki ömrü daha uzun olabiliyor.

Oyuncu seçimlerinin devam ettiği dizinin atv’de Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Çekimlerin ise Temmuz veya Ağustos ayında başlaması planlanıyor.