Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’in Kaçış dizisi merakla beklenirken, yeni filmiyle de çok konuşulacak!

Engin Akyürek’in Kaçış dizisi merakla beklenirken, yeni filmiyle de çok konuşulacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Engin Akyürek, bir kaç sezondur hızlı bir dönem yaşıyor. Oyuncu, Sefirin Kızı dizisiyle iki sezon ekranda yer almıştı. Yeniden ekrana dönmesini hayranları heyecanla bekliyor. Ancak oyuncu, şu sıralar dijital platformların gözde aktörleri arasında ve yepyeni projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

2004-2007 yılları arasında yayınlanan ve ekrana damga vuran dizilerden birisi olan Yabancı Damat ile tanınmıştı başarılı oyuncu. Ardından Karayılan ve Bir Bulut Olsam dizileri gelmişti. En büyük çıkışını da ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisiyle yapmıştı oyuncu. Beren Saat ile başrolde yer aldığı dizi, Türkiye’den sonra dünyanın pek çok ülkesinde büyük bir ilgiyle izlendi ve hala izleniyor.

Bir sonraki dizisi Kara Para Aşk’ta Tuba Büyüküstün ile oynamış ve yine ekranın unutulmaz yapımlarından olan bu diziyle de özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük bir başarı kazanmıştı oyuncu. Engin Akyürek, adını uluslararası camiada duyurmuş başarılı oyuncularımızdan birisi.

Engin Akyürek'in Kaçış dizisi merakla beklenirken, yeni filmiyle de çok konuşulacak! 8

Hal böyle olunca da iddialı dijital platformlar Engin Akyürek’i bırakmıyor! Şu sıralar Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus’ın da gözdesi oyuncu. 14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk dizisi Kaçış’ta Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu birlikte rol aldılar. Akyürek, bu diziyle birlikte Disney Plus’ın ilk dizisinin başrolü olarak markanın da elçilerinden…

Bu yazın çok konuşulacak isimlerinden birisi olmayı, Disney Plus’ın Kaçış dizisinin yanı sıra Netflix için çekilen bir başka diziyle de sürdürecek Akyürek… Başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olsun isimli film, 23 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak.

Engin Akyürek'in Kaçış dizisi merakla beklenirken, yeni filmiyle de çok konuşulacak! 9

İddialı yapımın senaryosunu Hakan Evrensel kaleme alırken, yönetmen koltuğunda da Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi.

Güçlü konusu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken filmin kadrosunda ayrıca İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler bulunuyor. Film iki asker arkadaşının hikayesini anlatıyor.