Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin başlamasına en çok İsmail Hacıoğlu hayranları sevindi!

Mahkum dizisinin başlamasına en çok İsmail Hacıoğlu hayranları sevindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mahkum dizisinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı performansları ilk sezon çok konuşulmuştu. Dizinin ikinci sezona 15 Eylül akşamı başlaması ile birlikte hayranlar da ekran başına geçti. Hikayenin yenilenmesi, önemli isimlerin diziye katılması ve başarılı performanslar ile Mahkum yine sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.

Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu gibi iki önemli kadın oyuncunun da başrolün hakkını verdiği diziye yeni isimler de katıldı. Mahkum dizisi ikinci sezonunda en çok da Giryan karakteri ile hikayede yerini alan Gökçe Eyüboğlu merak edildi. Oyuncunun ilk bölüm performansını başarılı bulan dizi hayranları, Onur Tuna ile de iyi bir uyum yakalayacaklarına inandıklarını belirten yorumlar paylaştı.

Mahkum dizisinin başlamasına en çok İsmail Hacıoğlu hayranları sevindi! 8

Ancak birçok izleyicinin gözü İsmail Hacıoğlu’nun üzerindeydi. Usta oyuncunun ilk sezondaki muhteşem performansını unutamayanlar yine ekran başındaydı. Barış Yesari karakterinin kötülükleri izleyenleri deli etse de, İsmail Hacıoğlu’nun bu karakteri canlandırırken ortaya koyduğu inandırıcılık milyonlarca izleyiciyi yine derinden etkiledi.

İsmail Hacıoğlu hayranları, oyuncunun karakteri adeta yaşadığını düşünüyor ve bunu nasıl başardığını da çok merak ediyor. Barış’ın kötülükten beslenen birisi olması ve farklı duyguları izleyicilere hissettirmesi, ünlü oyuncunun başarısının bir sonucu oldu.

Mahkum dizisinin ikinci sezonunun başlamasına en çok da İsmail Hacıoğlu’nun bu muhteşem performansı için sevinen izleyiciler, yeni dönemde yeni oyuncularla çok farklı bir hikaye düzeni bulacak.

Mahkum dizisinin başlamasına en çok İsmail Hacıoğlu hayranları sevindi! 9

Diziye Gökçe Eyüboğlu dışında başka isimler de katıldı. Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt ve Erdal Küçükkömürcü Mahkum dizisinin ikinci sezonuna güç katacak isimler olarak öne çıkıyor.

Dizi bu yeni isimlerle birlikte daha da geniş bir kadroya sahip oldu. Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal’ın da ilk sezondan bu yana dizinin kadrosunda yer almaya devam ettiklerini de hatırlatalım.