Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca, yeni dizisiyle ilgili sözleriyle büyük merak uyandırdı!

Oktay Kaynarca, yeni dizisiyle ilgili sözleriyle büyük merak uyandırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca 6 sezon boyunca ekranda yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli karakteriyle bütünleşti. Oyuncu, dizinin yeni sezonda devam etmemesi üzerine kolları sıvayarak aynı zamanda yapımcılığını da üstleneceği bir dizi için hazırlanıyor.

Oktay Kaynarca’nın hayranları şimdi aktörün yeni dizisini merakla bekliyor. Oyuncu, zaman zaman bir araya geldiği magazincilere verdiği bilgiyle yeni dizisi hakkında soruları yanıtlamakta. Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım firması kurduklarını açıklamıştı Kaynarca.

Bu oluşumun hazırlıkları başlayan yeni dizisi için de iddialı söylemler gündeme geliyor. Sektörün içinden gelen üç başarılı ismin kurduğu yapım şirketi ile çok konuşturacak bir projeye imza atacakları da şimdiden konuşulmakta.

Yeni dizide Oktay Kaynarca’nın başrolde yer almayacağı ve tercihini arka planda yapımcı kimliği kullanmaktan yana yaptığı biliniyor. Eylül ayında atv ekranlarında yayınlanması beklenen diziyle ilgili hazırlıkların son aşamasına gelindiğini de ilk kez açıkladı oyuncu.

“Çekimlere başlamadık. Haziran ayın içerisinde başlayacağız. Çok yoğun bir şekilde çalışılıyor. Her aşamasından itibaren çalışılıyor. Senaryo ve cast çalışmaları yapılıyor, ekip kurma çalışmaları yapılıyor. Çok sancılı bir dönem, o yüzden çok yoğun çalışıyoruz” diye konuştu Oktay Kaynarca.

Yeni sezonun lokomotifi olacak bir dizi olduğunu daha önceki söylemlerinde dile getirmişti Oktay Kaynarca. Bu sözlerle beklentileri de bir hayli yükselten Kaynarca’nın, son derece sıkı bir ön çalışma yapılan dizi için yoğun bir hazırlık sürecinde oldukları da gündemde.

Oktay Kaynarca, yeni dizisiyle ilgili sözleriyle büyük merak uyandırdı! 7

İşin kamera arkasına geçen Kaynarca, çekimler başlamadan önce sürekli toplantı yaparak dizinin her aşamasını planlamaya çalıştıklarını anlattı ve yapımcı olmanın da zorluklarını ifade etti. Oyuncu, “Sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak bu sorumluluğu üstlenmek önemli. Çok önemli bir yük sırtımızda. Onun sorumluluğunu mümkün olduğunca iyi taşımaya çalışacağız.” diye konuştu.

Oyuncu kadrosu ile ilgili bir açıklama yapmayan Oktay Kaynarca, görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi ve şöyle devam etti: “Bu bir dizi film ve ne kadar süreceğini bilmiyoruz. Dizi filmlerde yolculuk çok önemlidir, ekip ruhu çok önemlidir. O ekip ruhuna talip olan arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Kamera önünde olduğu gibi kamera arkasında da uyumlu arkadaşlarımızla, bizimle o yolculuğu yapabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. O yüzden biraz titizleniyoruz.”

Yaz dönemini yoğun bir şekilde çalışacaklarını anlatan Oktay Kaynarca, ayrıca bir gösteri hazırlığı içinde de olduğunu söyledi. Usta oyuncu, müzisyen Ender Balkır ile birlikte “Gönül gel seninle muhabbet edelim” tarzında bir gösteri planladıklarını anlattı.