Ana sayfa Foto Galeri Mahsun Kırmızıgül eleştirilere detaylı bir yanıt verdi

Mahsun Kırmızıgül eleştirilere detaylı bir yanıt verdi

tarafından ker_def

mahsun-kirmizigulden-cok-konusulan-yolsuzluk-mesaji_1703087_720_400

“BEN SİLAHLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜDÜM AMA HEP UMUTTAN SÖZ ETTİM”

Sizlere bu videoyu yapmama ve paylaşmama neden olan konuya gelmek istiyorum; Bazı medya organlarında ve sosyal medyada çıkan tüm haber ve yorumları takip edip, filme karşı alınan tavrı üzüntü ile takip ediyorum. Ben hiçbir zaman ortaya çıkıp çığırtkanlık yapan bir adam olmadım, zaten ahlakımda buna izin vermez. Ama artık bir açıklama yapma gereği duydum.
Bildiğiniz gibi son filmim olan Vezir Parmağı ve şahsım hakkında birkaç aydır oldukça fazla iftira ve asılsız karalamalar yapılıyor. Film vizyona girmeden, filmin Osmanlı’yı ve Müslümanlığı kötülediğini belirten bu karalamalar, filmin vizyona girmesi ile alınan her biletin PKK’ya ve dolayısı ile bu ülkeye kurşun olarak döneceği yönünde bir algıya dönüştürüldü. Böyle bir yalan ve iftira olabilir mi?
Oysa ben her zaman PKK’sı, Işid’i, Fetö’sü tüm terör örgütlerini her zaman kınadım lanetledim. Öldüren kim olursa olsun hep karşısında durdum. Ben 20 yıl boyunca olağanüstü hal bölgesinde silahların gölgesinde kalan Diyarbakır’da büyüdüm. Yıllar yılı şarkılarımda, türkülerimde ve sinema filmlerimde daima “kardeşlik”ten, “barış”tan söz ettim. Filmlerimde batı ile doğu arasında bir gönül köprüsü kurdum.