Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi bir yol ayırımına girdi!

Maraşlı dizisi bir yol ayırımına girdi!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Maraşlı, Pazartesi akşamlarının yeni alternatif yapımı olmayı kısa sürede başardı. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisini güçlü etkileşimi dizinin öne çıkmasını sağladı. Maraşlı dizisinde hem etkileyici bir hikaye hem güçlü bir kurgu hem de izleyicileri her hafta duygudan duyguya sürükleyen oyunculuk performansları var.

atv’de şimdiye kadar 5 bölümü yayınlanan dizinin reyting sonuçları da çok iyi gidiyor. Dizi her hafta üzerine koyarak ilerliyor ve hikaye izleyicileri iyice kendisine çekiyor. Peki Maraşlı dizisinin 6. yeni bölümünde neler yaşanacak? Öncelikle Savaş’ı yapacakları, geçmişte yaşananları hatırlatacak ve Maraşlı için bir yol ayırımını göreceksiniz. Mahur’u kıramayan ama Zeliş’i de tehlikeye atan Maraşlı, düzenlenen kermeste yaşananlardan sonra bambaşka duygular içine girecek.

Maraşlı dizisinde Savaş’ın Mahur’a olan ilgisinin de iyice açığa çıkacağı görüntüler 6. bölümün dikkat çeken detaylarından birisi olacak. İşte Maraşlı dizisinin 6. bölümünde yaşanacakların özeti: Savaş, Mahur’u kaçırır, zindan gibi bir odaya kapatır. Mahur’a çok kötü davranmaktadır. Mahur, ilk defa ölüme çok yaklaşmıştır. Mahur, Maraşlı’nın öldüğünü sanmaktadır. Maraşlı, Mahur’u kurtarmak için nasıl bir yol izleyecek?

Maraşlı dizisi bir yol ayırımına girdi! 7

Savaş, Aziz’den; Mahur’un, ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenmesini istemiyorsa Maraşlı’yı öldürmesini ister. Aziz, kızını kaybetmemek için Maraşlı’yı öldürmeyi göze alacak mı? Aziz’den uzun süredir şüphe duyan Maraşlı’nın bu anlaşmadan haberi nasıl olacak?

Tüm kartlarını oynayan Savaş, Ozan’ı da tehdit eder. Savaş, Ozan’a 24 saat süre verir. 24 saat sonunda Türel Ailesi’ni ve Ozan’ı hayatlarını değiştirecek bir sürpriz beklemektedir. Mahur, arkadaşı Betül’ün düzenleyeceği kermese Zeliş’i de davet eder. Bu davet Maraşlı’ya tehlikeli gelir ama Mahur’u kıramaz.

Kermeste keyifli vakit geçiren Maraşlı, Mahur ve özellikle Zeliş’in mutluluğuna gölge düşer. Kermeste yaşananlar Maraşlı’yı yeni bir yol ayrımına getirecektir. Maraşlı kendini, kızını ve Mahur’u bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacaktır?