Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinden bir ünlü daha finalden önce ayrılıyor mu?

Maraşlı dizisinden bir ünlü daha finalden önce ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Maraşlı dizisi atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final kararı hayranlarını bir hayli üzmüştü. 12 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan 26.bölümü ile birlikte veda etmesi beklenen dizide yine heyecanlı anlar yaşanacak.

Dizinin hayranları sosyal medyada final olmaması için büyük çaba sergilese de bu etkileşim dalgasının dizinin devamını sağlaması gibi bir durum mümkün görünmüyor. Maraşlı dizisinin 21. bölümü ile 7 Haziran Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden yeni fragman geldi. Necati karakterine hayat veren Serhat Kılıç’ın yapımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

Savaş’ın aldığı Necati ölüm yolculuğunda ama kurtulma ihtimali de olabilir. Mahur, abisinin peşinde, Maraşlı ise ona yardım için elinden geleni yapıyor. Tüm yollar Mehmet İnce’ye çıkıyor. Savcı Tolga ise Mehmet İnce’yi bulmak için çaba harcayacak.

Maraşlı dizisinde Tolga ve Celal arasındaki Mahur yarışında neler olacağı da merakla bekleniyor. Savcının Mahur ile ilgilendiğini düşünen Maraşlı’nın kıskançlık anları da hikayede merakla bekleniyor.

İşte Maraşlı dizisinin 21. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Maraşlı ve Savaş’ın adamları arasında büyük bir çatışma çıkar. Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşür

Olay yerine polisler ve Savcı gelir. Tolga, Maraşlı’nın, Mahur’un yanında olmasından rahatsız olur. Maraşlı’ya, Mehmet İnce’yi sorar.

Bu sırada Necati de ortadan kaybolmuştur. Mahur, büyük bir korkuyla Necati’yi aramaya başlar. Maraşlı herkesin peşinde olduğu Mehmet İnce için bir plan yapmış mıdır? Akıl sağılığı yerinde olmayan Necati neden ortadan kaybolmuştur?

Maraşlı dizisinden bir ünlü daha finalden önce ayrılıyor mu? 7

Necati hala yaşadığı için Savaş iyice gerilmiştir. Hurdacı, Maraşlı’nın Necati’yi kurtardığını öğrenince öfkelenir. Hurdacı’nın yeni adımı ne olacaktır?

Mehmet İnce ile ilgili bilgi almanın peşine düşen Savcı, Hilal’e ulaşır. Hilal gizli bilgileri paylaşamayacağını bildirse de Savcı Tolga bu bilgilere ulaşmak için pes etmez.

Savcı ‘Yüksek Kurumlara başvurarak alacağı konusunda emindir. Maraşlı çok gergindir. Savcı, Mehmet İnce’nin Maraşlı olduğunu öğrenecek midir? Maraşlı, gerçekleri Mahur’a anlatacak mıdır?