Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinin sırlarla dolu dünyasının bir benzeri, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle yine atv’de!

Maraşlı dizisinin sırlarla dolu dünyasının bir benzeri, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle yine atv’de!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimlerine devam ediliyor. İtalya’da başlayan çekimler tamamlanmış ve ekip İstanbul’daki çekimlere başlamıştı… Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinin sırlarla dolu olması ve birçok karakterin gerçek kimliğini saklayan yönleri Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Maraşlı dizisi havasını öne çıkartıyor.

Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi geçen yıl izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Tek sezonluk bir proje olan Maraşlı’da hikayenin sırlarla dolu olması ve her karakterin sakladıklarının bir bir ortaya çıkması heyecanı uzun süre yüksek tutmuştu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde de benzer bir sırlar dünyası izleyicileri bekliyor. Eylül ayında ilk bölümlerinin yayınlanması beklenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olduğu da setten yansıyan görüntülerden anlaşılıyor.

Maraşlı dizisinin sırlarla dolu dünyasının bir benzeri, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle yine atv'de! 8

Elif isimli bir düğün organizatörünü canlandıran Seray Kaya, Kadın dizisi ile başlayan popülerlik sürecinde Mahkum dizisi ile geçen sezon yine çok etkili bir çıkış yapmıştı. Yeni sezonda da oyuncunun hayranlarını çok etkileyecek bir rolle ekranda olması kariyer çıkışına olumlu yansıyacak. Okul yıllarından itibaren Yiğit Yapıcı’nın canlandırdığı Hakan ile evli olan Elif karakteri mutluluk halleri ile dizide izleyicileri etkileyecek.

Elif’in hayatının değiştiren olay ise eşinin ölümü sonrasında gerçekleşecek. Tabii bu ölümün ardından ortaya çıkan gerçekler aslında Elif’in yaşadığı hayatın tam bir masal olduğunu ve gerçeklerin çok farklı olduğunu ortaya çıkartacak.

Maraşlı dizisinin sırlarla dolu dünyasının bir benzeri, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle yine atv'de! 9

Berk Oktay’ın canlandırdığı Fırat karakterinin Elif’e bu zorlu günlerinde yardımcı olması ama onun da büyük bir sırrı barındırması dizinin hikayesini daha ilginç bir hale getirecek.

Maraşlı dizisinde sırlarla dolu karakterleri izlemekten keyif alan ve bu diziyi unutamayan atv izleyicileri için Bir Küçük Gün Işığı isimli yeni dizinin de aynı etkiyi yaratması bekleniyor.