Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinden Sinem Ünsal’a kalan ve hala vazgeçemediği bir şey var!

Mucize Doktor dizisinden Sinem Ünsal’a kalan ve hala vazgeçemediği bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez ile Sinem Ünsal ikilisi çok başarılı bir performans ortaya koydu. Ali Vefa ile Nazlı karakterleri de dizi tarihinin unutulmaz karakterleri arasına katıldı. Sinem Ünsal, bu dizi sayesinde kariyerinde çok büyük bir çıkışa imzasını attı.

Mucize Doktor’un ardından yapımcıların gözde kadın oyuncularından birisi haline gelen Sinem Ünsal, en son Gizli Saklı isimli diziyle Fox TV ekranında yer aldı. Halit Özgür Sarı ile başrolü paylaşan oyuncu, dizinin düşük reytingler nedeniyle sekizinci bölümde final yapmasının da talihsizliğini yaşadı.

Yönetmen Cem Talu’nun youtube sohbet programının konuğu olan Sinem Ünsal, google’da hayranlarının kendisi hakkında en çok aradığı veya sosyal medyada en çok merak edilen konularla ilgili soruları yanıtladı.

Son dönemde ekranda kakülleri ile dikkatleri çeken ünlü oyuncu, bu imajın kendisine Mucize Doktor dizisinden kaldığını açıkladı. Doktor dizisi olarak öne çıkan ve dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan Mucize Doktor’da Nazlı karakterinin saçlarındaki kakül ona çok yakışmıştı.

Sinem Ünsal, “Kakül benim hayatıma Mucize Doktor ile girdi. Hiç hayatımda kakül daha önce kullanmamıştım. Kabarık ve kıvırcıktı saçlarım. Hep öyle kullanıyordum. Ama kakülü çok sevdim. Bana çok uygun olduğunu düşünüyorum. Varyasyonları ile bundan sonra kakül kullanacağım galiba” açıklamasını yaptı.

Mucize Doktor dizisinden Sinem Ünsal'a kalan ve hala vazgeçemediği bir şey var! 7

Sinem Ünsal daha öne hiç evlenmediğini, ayrıca evlilik teklifi almadığını ve şu aşamada evlenmeyi de düşünmediğini ifade etti.

Gizli Saklı dizisindeki Naz karakterinin kıyafetleri de çok beğeniliyor. Oyuncu da dizinin kostümlerinden sorumlu olan Aslı Parlak’ın kendisini çok güzel giydirdiğini ifade etti.

Sinem Ünsal, “Çok güzel giydiriyor Aslı Parlak beni. Ben de çok beğeniyorum. Benim normalde akıl edip de alıp giyemeyeceğim şeyleri buluyor. Bana yakıştırdığını düşünüyorum. Bugün de o giydirdi” açıklamasını yaptı.

Oyuncunun hayranları makyajsız halini de çok merak ediyor. Sinem Ünsal, programa makyajsız katıldığını belirterek, doğal görüntüsünün de bu olduğunu ifade etti.