Ana sayfa Sosyal Medya Alemin Kralı dizisinin Mehveş’i Zeynep Gülmez şimdi ne yapıyor?

Alemin Kralı dizisinin Mehveş’i Zeynep Gülmez şimdi ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de bir döneme damga vuran dizilerden birisi de Alemin Kıralı idi… Şafek Sezer ile Zeynep Gülmez başrolde buluşmuş ve izleyiciler de ekranda komedi yapımıyla büyük keyif almıştı. Dizide Mehveş Kıral karakterini Zeynep Gülmez canlandırdı.

Akıllarda Mehveş karakteri ile kalan Zeynep Gülmez, 1990’lı yıllardan bu yana birçok yapımda rol aldı ve izleyicileri farklı karakterlerle buluşturdu. Son dönemde Yeşil Deniz’de Gülenay, Kocamın Ailesi’nde Jale, Sevgili Geçmiş’te Müjgan karakterleri ile izlediğimiz oyuncu, son olarak Maria ile Mustafa dizisine katıldı. Alemin Kralı dizisinden bu yana büyük değişim geçiren oyuncu, yeni imajıyla dizide yer alıyor. Birçok kişi de Zeynep Gülmez’i bu haliyle tanımakta zorlanıyor.

Alemin Kralı dizisinin Mehveş'i Zeynep Gülmez şimdi ne yapıyor? 7

Maria ile Mustafa’nın Reyhan Özer’i olarak şimdilerde atv ekranında yer alan oyuncu, Dizi TV programına konuştu. Setten fırsat buldukça yürüyüşler yapan, bisiklet binen oyuncu, birçok izleyici tarafından aslında yakından tanınan bir isim. Zeynep Gülmez’i yine atv’de yayınlanan Alemin Kralı isimli diziden biliyoruz.

Mehveş karakteri akıllara öyle bir yazıldı ki, Zeynep Gülmez sokakta hayranlarıyla yaşadığı diyaloglarla bunu hissediyor. Şafak Sezer ile başrolünde yer aldığı dizi hatırlatılınca oyuncu, yolda yaşadığı manzaralar hakkında şu detayı anlattı:

“Yolda gezerken ‘sizi bir yerden tanıyorum, içime alasım geliyor, çok seviyorum sizi’ tanıdık, akrabaları zannediyorlar. O kadar çok seviyorlar. Zannedersem onlara verdiğim enerji, oynadığım karakter, sıcak sempatik karakterlerde oynadığım için. Sevilen bir oyuncu olmak da bence çok güzel. Bu bana olumlu geliyor, daha şevk veriyor.. Bundan sonra oynayacağım roller için de şevk veriyor.”