Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde çekimler harika, hikaye sıradan!

Maria ile Mustafa dizisinde çekimler harika, hikaye sıradan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle ekranda buluşmaya başlayan Maria ile Mustafa dizisinin ilk bölümü 6 Eylül Pazar akşamı yayınlandı. Dizinin mekanı için seçilen Ürgüp ve Kapadokya’daki ortam harika görünüyor… Ayrıca usta yönetmen Faruk Teber de muhteşem çekimleriyle farkını hissettirdi.

Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’i başrolde buluşturan dizide usta oyuncu Tamer Levent de bulunuyor… Maria ile Mustafa dizisinin rejisi çok iyi bulunmasına rağmen, hikayesi sosyal medya yorumlarında sıradan olarak değerlendiriliyor.

Ürgüp’ün büyülü atmosferinde etkileyici görüntüler olsa da izleyiciler hikayenin kendilerini o kadar çok etkilemediğine yönelik yorumlarda bulundu. Tabii ki farkı düşünün ve diziye daha ilk bölümden bağlandıklarını belirten izleyicilerin yorumlarını da sosyal platformlarda görebilirsiniz.

Hilmi Cem İntepe’nin oyunculuğuna yönelik bazı eleştiriler de yer aldı. Oyunculuk konusunda eleştirilerde dikkat çeken detay ise başrol oyuncularının karakterlerine tam olarak oturamaması olduğu da gözleniyor.

13 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan 2.bölümden ilk görüntüler de yayınlandı. Maria bir kaza geçiriyor, Mustafa onun kurtarıcısı olacak.

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.