Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde koronavirüs paniği var!

Yeni Hayat dizisinde koronavirüs paniği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında geçtiğimiz Perşembe günü ilk bölümü ile ekranda yer alan Yeni Hayat dizisinde panik yaşanıyor… Bu paniğin sebebi ise koronavirüs… Netflix için Ay Yapım tarafından çekilen Aşk 102 dizisinin setinde çalışmalar devam ederken covid-19 testleri yapıldı.

Testler sonucunda Alina Boz ve Kubilay Aka ile birlikte İpek Filiz Yazıcı’da da koronavirüs pozitif çıktı… Bu gelişmenin ardından Yeni Hayat dizisinde çekimler durduruldu. Ekibe covid-19 testleri yapılacak ve gelişmelere göre setin ne zaman devam edeceği belirlenecek.

Yeni Hayat dizisi için beklenmeyen bu durum yayınları etkilemeyecektir. Zira elde stok bölümlerin olduğu ve böyle durumlara hazırlık için stok çekildiğini de hatırlatalım.

Ancak ekipte başka koronavirüs vakaları tespit edilir ise işte bu durum dizi adına büyük sıkıntı çıkartabilir.

Yeni Hayat dizisinde koronavirüs paniği var! 7

Yeni Hayat dizisinde tüm oyuncular covid-19 testinden geçecek, ekibe de setler yapılacak ve sonuçlara göre de karar verilecek. İpek Filiz Yazıcı ise 14 günlük karantina sürecinin ardından yeniden test yaptıracak ve negatif çıkması durumunda da sete geri dönebilecek.

Yaşanan bu gelişmeler tüm dizi setlerini de etkileyecektir. Tüm yapımlarda tekrar testlerin yapılması, sağlık önlemlerinin sıkılaştırılması gibi adımları yakında görebiliriz.