Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Savaşçı, sonra Öğretmen gitti! İşte yerine gelen yeni Fox TV dizisi!

Önce Savaşçı, sonra Öğretmen gitti! İşte yerine gelen yeni Fox TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları 4 sezon boyunca izleyiciler Savaşçı dizisini ekranda gördü. Ancak dizide 5. sezon öncesi büyük bir çalkantı yaşandı. Çekimler bir türlü başlayamadı. Berk Oktay ayrılarak Yasak Elma’ya geçti. Dizi için yeni başrol arandığı ortaya çıktı ama, hala çekimlerin başladığına yönelik bir haber yok. Yani Savaşçı dizisinin akıbeti belirsiz.

Öğretmen dizisi de ikinci sezona Savaşçı’nın 3 stok bölümünden sonra Pazar akşamları başladı. Ama 5 bölüm daha sürdü ve 9. bölüm ile birlikte final yaparak, arkasında gözü yaşlı izleyiciler bırakarak bitti.

Fox TV’nin Pazar akşamları yayınlayacağı yeni dizi ise Kefaret oldu. 22 Kasım akşamı Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisini izleyeceksiniz. Birçok izleyici hem oyuncu kadrosu hem hikayesi nedeniyle Kefaret’e büyük bir şans tanımış durumda.

Önce Savaşçı, sonra Öğretmen gitti! İşte yerine gelen yeni Fox TV dizisi! 10

Kefaret’in ilk bölümünün nasıl sonuçlar alacağı çok merak ediliyor…

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat uzun bir süre sonra yeniden ekrana dönerken, Yurdaer Okur ise geçen sezon Kuruluş Osman’daki Moğol komutanı Balgay’dan çok farklı bir rolle ekranda olacak.

Dizide 3 başrolün yanı sıra; Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Hikaye özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alıyor.