Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinin hikayesi ve tüm detayları!

Maria ile Mustafa dizisinin hikayesi ve tüm detayları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in başrollerini paylaştığı projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.Çekimleri Kapadokya Ürgüp’te başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğuna usta yönetmen Faruk Teber oturuyor.

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahdı olan Mustafa’nın aşk hikâyesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkânsızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak. Yabancı bir kızla Türk bir gencin yoğun ve heyecanlı aşkına konu olan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Temmuz ayının ortasında dizinin çekimleri için ekip Ürgüp’te buluşacak… Diziyi Yabancı Damat’a benzetenler var. Ancak iki dizi arasında en belirgin fark türü konusunda. Yabancı Damat, komedi unsurları yüksek bir yapımdı.Ancak Maria ile Mustafa tam anlamıyla bir dram yapımı.

Dizinin castı çok iyi şekilde oluşturuldu. Yönetmen Faruk Teber, castı çok beğendiğini ve pırıl pırıl olduğunu belirterek, bu konuda izleyicileri yüreğine su serpti.

Maria ile Mustafa dizisinin hikayesi ve tüm detayları! 8

Televizonda keyifle izlenecek bir hikayeye sahip olan dizide Hilmi Cem İntepe ile Jessica May’ın uyumlarının da çok iyi olduğu projeyi hazırlayanlar tarafından aktarılıyor.

Dizinin yeni sezonun en iyi işlerinden birisi olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Maria ile Mustafa dizisinin hikayesi ve tüm detayları! 9