Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinin yayın günü belli olurken, işte atv’nin stratejisi!

Maria ile Mustafa dizisinin yayın günü belli olurken, işte atv’nin stratejisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle yakında buluşacak olan Maria ile Mustafa dizisiyle ilgili gelişmeler son günlerde arttı. Dizinin afişi yayınlandı ve yeni fragmanı da büyük ilgi gördü. Yeni sezonun en çok merak edilen yapımlarından birisi olduğu kesin. Sosyal medyada dizinin fragmanlarına yönelik çok olumlu yorumlar yapıldı.

Jessica May ile Hilmi Cem İntepe’nin başrolünde buluştuğu dizide Tamer Levent de hikayede önemli bir rolde bulunuyor. Dizinin bir dram hikayesi olduğunun altını çizelim… atv’nin Maria ile Mustafa dizisini ne zaman yayınlayacağı merak konusuydu… Faruk Teber’in yönetmenliğini yaptığı dizinin yayın günü belli oldu. Tabii ki atv’nin stratejisi de hemen kendini belli etti. Peki o strateji ne?

Maria ile Mustafa dizisinin yayın günü belli olurken, işte atv'nin stratejisi! 7

atv’nin Maria ile Mustafa dizisini 6 Eylül Pazar günü ekrana getireceği ortaya çıktı. Kanal, böylelikle görece zayıf dizilerin yer aldığı bir güne güçlü bir yapım getirerek gün birincisi olmanın hesaplarını yapıyor.

TRT1 ekranında Tövbeler Olsun dizisi Pazar günleri yayınlanıyor. Ayrıca Fox TV’nin 4 sezondur sevilen dizisi Savaşçı da yine Pazar akşamları ekrana geliyor. Şimdilik diğer kanalların Pazar günü hangi dizileri ekrana getirecekleri belli değil. Bu noktada atv’nin bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz.

Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin başarılı bir uyum yakaladıkları, hikayenin de izleyicilerin ilgisini çekeceği gerçeğinden hareketle, Maria ile Mustafa dizisi Pazar günleri zirveye oynayacaktır.