Ana sayfa TV Programları Masterchef Türkiye yarışması başlamadan patlama yaptı!

Masterchef Türkiye yarışması başlamadan patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in iddialı yapımlarından birisi de Mastechef Türkiye yarışması… Yayınlandığı her sezon büyük ilgi gören program, reytinglerde de dizileri bile geride bırakan bir performans sergiliyor.

Acun Ilıcalı, Şubat ayında Temmuz başına kadar Survivor ile tv8’i yine en çok izlenen kanallardan birisi yapmayı başardı. Pandemi süreci de ünlü televizyoncuya büyük şans oldu. Dizilerin yayında olmadığı bu dönemde Survivor 2020 yarışması adeta reytinglerde tavan yaptı ve geçtiğimiz sezonlardan daha iyi performans gösterdi.

Acun Ilıcalı, tv8’in ilgi gören bir başka yapımı Masterchef Türkiye yarışmasının 2020 yılındaki yeni sezonunu da Temmuz ayında başlatacak. 5 Temmuz’da Survivor finalinin hemen ardından 7 Temmuz tarihinde Masterchef Türkiye yarışması ekrandaki yerini alacak.

Survivor yarışması sırasında açıklama yapan Acun Ilıcalı, “MasterChef’ yeni sezonuyla TV8 ekranlarında olacak. Ve başlama tarihi, Survivor finalinden iki gün sonra” dedi. Ilıcalı ayrıca yarışma için başvuruların da patlama yaptığını dile getirdi. İzleyicilerin büyük ilgisini anlatan ünlü televizyoncu, “Başvuru sayısını anlatamam. Yıkıldı ortalık. Herkes Masterchef’e girmek istiyor” dedi.

Masterchef Türkiye yarışması başlamadan patlama yaptı! 7

Programın tanıtım anonsunu bile sosyal medyadan paylaşmakta çekinen Acun Ilıcalı, “Tanıtım anonsu atacağım, arkadaşlarım ‘atma’ diye uyarıyor. Çünkü izdiham oldu. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor, burada seyircilerimize sesleniyorum; Sevgili seyirciler lütfen MasterChef’e başvurmayın. ‘Çok zor bakıyoruz’ diyorlar” şeklinde konuştu.

Masterchef Türkiye yarışmasında bu sezon büyük değişim olacağının altını çizen Ilıcalı, programın büyük bir iddia ile yayına başlayacağını da ifade etmiş oldu.

Masterchef Türkiye, yeni sezonuyla 7 Temmuz Salı 20.00’de TV8’de başlıyor…