Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde dizisinin sete çıkma tarihi netleşti!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin sete çıkma tarihi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star Tv, yeni sezon için iddialı bir dizinin hazırlığını sürdürüyor. O3 Medya imzalı olan dizide güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu. Mert Fırat, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından yeniden ekrana dönüş yapıyor. Başrolde buluşacağı isim ise yine uzun süredir ekranda görünmeyen isimlerden Seda Bakan… Behzat Ç. ile ünlenen Seda Bakan, kızı Leyla’ya hamile kalması ve doğum sonrasında bakımını sürdürmesi nedeniyle 3 yıldan uzun süredir dizilerde yer almıyordu.

İyi Günde Kötü Günde isimli dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturuyor. Hazırlıkları devam eden dizinin bir başka başrol ismi Yasemin Allen. 2017-2018 sezonunda Fi dizisinde izlediğimiz Allen, İngiliz yapımı Strike Back isimli dizide de kendisini göstermişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin ana kadrosuna Erkenci Kuş ve Her Yerde Sen ile iyi bir çıkış yapan Ali Yağcı da katıldı. Dizinin sete çıkış tarihi de belli oldu. Temmuz ayının 3. haftasında İyi Günde Kötü Günde dizi ekibi sette çekimlere başlayacak.

Dizinin senaryosu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil tarafından yazıldı. Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar ve Osman Alkaş gibi önemli isimleri de kadrosunda buluşturan dizi, yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi oldu.