Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri MasterChef Türkiye yarışmasından gönderilen Murat aslında büyük iyilik yaptı!

MasterChef Türkiye yarışmasından gönderilen Murat aslında büyük iyilik yaptı!

tarafından ker_def

MasterChef Türkiye yarışmasında diskalifiye edilen Murat Özdemir, aslında programı kurtardı farkında mısınız?

tv8 ekranında izleyicilerle Pazartesi ve Salı günleri buluşmaya devam eden MasterChef Türkiye yarışmasının 13 Kasım Salı akşamı yayınlanan 22. bölümünde jüri üyelerini bir hayli kızdıran Murat Özdemir, sonunda sabırları taşırmış ve yarışmadan diskalifiye edilmişti.

Murat’ın sadece ekran önünde değil, ekran arkasında yaptıklarınını da bu diskalifiye kararında etkili olduğu açıklanmıştı.

Sabah Günaydın yazarlarından Yüksel Aytuğ, Murat Özdemir’in yarışmadan gönderilmesiyle ilgili yazdığı yazıda başka bir noktaya dikkat çekti.

Aytuğ, 11 haftadır stüdyoda olan ve 2 kez de stüdyo dışına çıkartılarak cezalandırılan Murat Özdemir’in aslında yarışmayı kurtardını belirtti.

“Çünkü son bölümde yarışmanın en iddialı üç ismi eleme potasına girmişti. Eğer Murat gönderilmeseydi, favorilerden biri çok erken bir tarihte elenmiş olacaktı” diye yazan Yüksel Aytuğ, Murat’ın dizi ve filmlerde anti kahraman olabileceğini belirterek yapımcılara uyarıda bulundu.

Bu arada Murat Özdemir, 2019 yılında yayınlanacak Survivor yarışmasının ilk ismi olarak açıklanmıştı.Ancak Acun Ilıcalı, bu olaylardan sonra Murat’ı adaya götürmeme kararı aldı.