Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çalan Bülent Polat’ın bir sırrı ortaya çıktı

Bir Zamanlar Çukurova’da başrollerden rol çalan Bülent Polat’ın bir sırrı ortaya çıktı

tarafından ker_def

Perşembe akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakterini başarıyla canlandıran Bülent Polat, başrolde yer almıyor ama başrollerden rol çalan performansı ile büyük ilgi görüyor.

Avrupa Yakası dizisinde Şesu olarak tanıdığımız Bülent Polat, o zaman geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Şimdi ise Bir Zamanlar Çukurova ile kariyerinin ikinci çıkışını yaşıyor.

Sabah gazetesinin sorularını yanıtlayan Bülent Polat, 2 yaşındaki kızının kendisine oyunculukta çok şey öğrettiğini anlattı.

“Oynama” eyleminin kendisini çok mutlu ettiğine değinen Polat, kızıyla olan iletişiminin kendisine kattıklarını şöyle anlatıyor:

“2 yaşında bir kızım var. Eşim çalıştığı için, bu diziye başlayana kadar kızımla ben ilgilendim. Ondan o kadar çok şey öğrendim ki… Kızım Doğa doğduktan sonra kafam açıldı resmen. Onu izleyerek, objelerle kurduğu ilişkiyi gözlemleyerek, oyunculukla ilgili yıllarca aradığım birçok şeyi onun sayesinde buldum. Sürekli oyun istiyor; set de öyle…”

Bir Zamanlar Çukurova'da başrollerden rol çalan Bülent Polat'ın bir sırrı ortaya çıktı 7