Ana sayfa Dizi İzle Masum 11 Mayıs Salı 415. ve 12 Mayıs Çarşamba 416. bölüm özeti

Masum 11 Mayıs Salı 415. ve 12 Mayıs Çarşamba 416. bölüm özeti

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle haftanın her günü buluşmakta olan Masum dizisinin 11 Mayıs salı günü yayınlanacak olan 415. bölümü ile 12 Mayıs Çarşamba ekrana gelecek 416. bölümünde neler olacağı ortaya çıktı.

Masum’da 415. yeni bölümde Pari Gopi’nin işlerini engellemek için harekete geçer. Pari Gopi’nin kumaş kalıplarını çalmayı başarabilecek mi?Pari, Gopi’nin işini engellemek için çalışanların içeceklerine uyku ilacı atar. İşleri ters gitmeye başlayan Gopi, Kokila ve Urmila’nın desteğiyle yeniden ayağa kalkar. Urmila’nın evinde işe tekrar başlayan Gopi, mahalledeki kadınların da desteğini alır. Siparişi zamanında yetiştirmek için uğraşan Gopi dört elle işine sarılır.

Pari ise işleri engellemek için harekete geçer ve palyaço kılığına girip Urmila’nın evine gider. Gopi’nin kumaş kalıplarını çalmaya çalışan Pari başarılı olabilecek mi? Masum’da bugün Pari Sona’yı yeniden Modi evinde yaşaması için ikna eder. Sona için bir bebek partisi düzenleyen Pari ve Mona ne planlıyor?

Masum dizisinin 12 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 416. Bölümünde yaşanacakların detayı ise şöyle: Pari’nin planı başarısız olur. Bu yenilginin üstüne farklı bir plan yapan Pari, Sona’yı hedefine alır. Elinde hediyelerle Urmila’nın evine giden Pari, Sona’dan eve dönmesini ister. Sona’dan hayır cevabını alan Pari, onun sözleri altında ezilir. Çaresiz kalan Pari, Gopi’den onu ikna etmesini ister. Sona, Gopi’nin ısrarıyla Modi ailesinin evine gitmeyi kabul eder.

Sahir ise annesinin bir plan yaptığını ve o yüzden geri çağırdığını düşünür. Pari, Sona için bir bebek partisi verir. Urmila Pari’nin partideki hareketlerinden şüphelenir. Pari ve Mona bu sefer ne planlıyor?