Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinde rol almaya nasıl ikna edildi?

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinde rol almaya nasıl ikna edildi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi 5.sezonu ile ekranlara muhteşem bir dönüş yaptı. Her ne kadar reytingler beklentilerin altında kalsa da görsellik ve aksiyon bakımında yenilenen dizi gayet başarılı bölümler oraya koyuyor. Özellikle de Albay Oktay Göktürk karakterinde Tamer Karadağlı, hikayenin merkezinde yerini aldı.

Erkan Meriç, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve elbette ki usta aktör Ediz Hun ile birlikte Savaşçı dizisi müthiş bir tempo ortaya koyuyor. Dizinin 105. bölümü geride kaldı. 15 Mayıs Cumartesi akşamı 106. bölümü izleyeceksiniz. Ayrıca 106. bölümden itibaren hikayeye 6 yeni karakter daha katılacak ve daha da heyecanlı bir hale gelecek.

Tamer Karadağlı, dizi ile ilgili Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programının sorularını yanıtladı. Yapımcının çok yakın bir arkadaşı olduğunun altını çizen Tamer Karadağlı, hem arkadaşının hem de dizinin senaristinin kendisini ikna ettiğini ve böylece projeye dahil olduğunu söyledi. Teklif geldikten sonra birkaç gün beklediğini ve etraflıca da düşündüğünü anlatan usta oyuncu, karakterin hikayesini de çok sevdiğini belirtti.

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinde rol almaya nasıl ikna edildi? 7

Albay Oktay Göktürk karakterinin yanı sıra bir de dizide onun kardeşi olan kötü adam Uzi’ye hayat veren Tamer Karadağlı, “Çok güzel bir hikaye vardı. Kendimi o hikayenin içinde görüp göremeyeceğimi merak ediyordum. Birkaç gün düşündüm ondan sonra cevap verdim” dedi.

Çok heyecanlı bir karakter olduğunu, vatanına, milletine, bayrağına aşık birisi olduğunu anlatan Tamer Karadağlı, böyle bir kültür ile yetişen bir karaktere hayat verdiğini anlattı. Kafasına bir şey koyduğu zaman onu başarmadan bırakmadığını anlatan oyuncu, “Oktay Göktürk’ün üzerine kuruluyor bazı şeyler. Onun dünyasından göreceğiz” diye konuştu.

Babasını canlandıran Ediz Hun’un yaşayan efsane olduğunu ve onu seyrederek büyüdüğünü anlatan Tamer Karadağlı, “Milli bir değer bence. Ediz abiden öğrenecek çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum. Hem aktör hem insan olarak. Sette bizim pusulamız olacak Ediz abi. Onunla aynı projede olmak hem de baba-oğul oynamak bence çok gurur verici” ifadesini kullandı.