Ana sayfa Dizi İzle Masum 16 Kasım Pazartesi 239. bölümde Umang’ın foyası ortaya çıkıyor

Masum 16 Kasım Pazartesi 239. bölümde Umang’ın foyası ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında haftanın her günü yayınlanmakta olan Masum dizisinin yeni bölümünde Umang ile ilgili gelişmeler dikkat çekecek. 16 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak 239. bölümde Uman’ın foyasının ortaya çıkması bekleniyor.

Masum’da bugün Tripti Umang’ı sürekli tehdit eder. Kokila ve Gopi ise gözlerini bu tehlikeli ikilinin üzerinden ayırmaz. Umang’ın Tripti’yle evli olduğunu öğrenen ikili ne yapacak? Gopi ve Kokila Tripti’nin odasında bir evlilik kolyesi bulur. Bu evlilik kolyesiyle Umang’ın oyununu ortaya çıkarmak isteyen ikili bir plan yapar.

Kolyeyi Umang’ın bulması için uygun bir yere koyan Kokila bir köşeye çekilip beklemeye başlar. Kolyeyi bulan Umang karşısında Kokila’yı görünce kolyeyi Rada için aldığını söyler. Öte yandan Tripti ise Umang’ı sürekli gerçekleri herkese anlatmakla tehdit eder. Umang ve Tripti gizlice bahçede buluşur. O sırada mutfakta bulunan Gopi ve Kokila onları birbirlerine sarılırken görür. Onların evli olduğunu anlayan ikili ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:30, hafta sonu ise 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel