Ana sayfa Dizi İzle Masum 23 Kasım Pazartesi 246. bölümde Rada, Mira’yı öldürecek mi?

Masum 23 Kasım Pazartesi 246. bölümde Rada, Mira’yı öldürecek mi?

tarafından ker_def

Masum dizisi Kanal 7 ekranında haftanın her günü yayınlanan Hint dizisidir… Her bölümü heyecana sebep olan yapımın, büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Masum dizisinin 23 Kasım Pazartesi günü 246. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı konusunda da detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Rada, yoksa Mira’yı öldürecek mi? Yeni bölümde bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Masum’da bugün Gopi’yi öldüremeyen Rada planını değiştirip onun canını daha çok yakmak ister. Mira’yı öldürmeyi hedefleyen Rada başarılı olacak mı?

Rada Gopi’yi öldüremeyince gözünü Mira’ya diker. Mira’yı depoya götürüp üzerine dolap düşmesini sağlayan Rada hemen oradan kaçar. Gopi Mira’nın çığlıklarını duyunca soluğu onun yanında alır. Herkes Mira’nın başına gelenleri anlamaya çalışırken Rada planının işe yaramamasından dolayı çok öfkelenir.

Büyükanne dua etmek için mabede gitmek ister ve tüm aile toplanıp yola çıkar. Yol boyu Mira’yı öldürmeyi bekleyen Rada ilk fırsatta harekete geçer. Rada Mira’ya zarar verebilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:30, hafta sonu ise 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel