Ana sayfa Dizi İzle Masum 9 Ekim Cuma 201. bölümde Kokila ile Gopi arasında gerginlik

Masum 9 Ekim Cuma 201. bölümde Kokila ile Gopi arasında gerginlik

tarafından ker_def

Masum dizisinin 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan 201. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Kokila ve Gopi arasında gerginlik olacak. Peki başka neler yaşanacak? İşte detaylar:

Masum’da bugün Urmila’nın oyunları sayesinde Kokila’nın Gopi’ye olan öfkesi artar. Gopi ise kendisini affettirmek için elinden geleni yapar. Kokila haksız olduğunu anlayacak mı? Kokila Gopi’ye olan kırgınlığını dindiremez ve ona bir ceza verir. Ağzını bağlamak zorunda kalan Gopi hiç kimseyle konuşamaz.

Rashi ve Urmila ise onların arasındaki bu gerilimi arttırmak için ellerinden geleni yapar. Kendisini ifade edemeyen Gopi gözyaşlarına boğulur. Kokila sözleriyle Gopi’ye ağır bir darbe vurur. Aile fertleri ise onların arasındaki bu anlaşmazlığı çözmek için seferber olur. Kokila sadece evde kendisine hak verenlerin gelebileceği bir tören düzenler. Törende kimler Kokila’nın yanına gidecek?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel