Ana sayfa Dizi Haberleri Masum Değiliz dizisi 1. fragmanı yayınlandı! Damla Sönmez hayranları merakta

Masum Değiliz dizisi 1. fragmanı yayınlandı! Damla Sönmez hayranları merakta

tarafından ker_def

atv ekranlarında yakın zamanda izleyici ile buluşması beklenen Masum Değiliz dizisinden bilgiler gelmeye devam ediyor.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez ve Ushan Çakır’ın yer aldığı Musum Değiliz dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

İşte Masum Değiliz 1. fragmanı:

Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı dizilerinde yer aldığı 2013-2014 yıllarında popülerliğini iyice arrtıran Damla Sönmez, son dönemde iddialı bir diziyle ekranda olma şansı yakalaşamamıştı.

Masum Değiliz dizisi bu sebeple Sönmez için böyük önem taşıyor. Oyuncunun hayranları da bu projesinin uzun soluklu olmasını arzu ediyor.

Masum Değiliz dizisi 1. fragmanı yayınlandı! Damla Sönmez hayranları merakta 7

Damla Sönmez Kimdir?

3 Mayıs 1987 doğumlu olan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunu.

St. Joseph Lisesi’ni bitirdikten sonra Fransa’da Paris Sorbonne Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi alan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne devam etti. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda müzikal oyunculuğu dersleri aldı.

2004 yılında Camdan Pabuçlar isimli diziyle ekranlarda görünmeye başlayan Sönmez, Omuz Omuza, Kapıları Açmak, Fırtınalı Aşk, Pertev Bey’in Üç Kızı, Sahte Prenses, Şarkılar Susmasın, Gece Gündüz, Emret Komutanım, Türkan, Şubat, Budala, Bir Aşk Hikayesi, Güllerin Savaşı, Aşk ve Gurur, 7 Yüz ve Altın Tepsi isimli dizilerde rol almıştı.