Ana sayfa Dizi Haberleri Masum Değiliz dizisine büyük şok! İnanılır gibi değil! Bu durum finale götürür!

Masum Değiliz dizisine büyük şok! İnanılır gibi değil! Bu durum finale götürür!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin yeni dizisi Masum Değiliz, büyük bir hüsran yaşıyor.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası’nın yer aldığı Masum Değiliz dizisi dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi ancak bugün çıkan reyting sonuçları büyük hayak kırıklığı yarattı.

Dizi, ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta Total’de 20 ve AB’de 21. olarak zaten çok kötü bir başlangıç yaşmıştı ancak daha sonra tekrarları da ekrana getirilen dizinin bu hafta bir nebze olsun toparlaması bekleniyordu. Ancak dün akşamki bölüm Total’de 30. ve AB’de tekrarıyla 37. sırada yer alırken yayınıyla 43. sıradaydı.

Kısa bir süre önce reytingleriyle şaşırtan 8. Gün dizisi, Masum Değiliz’e oranla reyting listesinde daha üst sıralarda yer alıyordu ancak kanal diziyi bitirme kararı verdiğini açıkladı. Görünen o ki Masum Değiliz de aynı akıbete uğrayacak bu reytinglerden sonra! Böylece atv’nin 2 yeni ve iddialı dizisi, 5. bölümü bile göremeden ekrana veda edecek gibi görünüyor!

MASUM DEĞİLİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Masum Değiliz’in konusu şöyle:

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.