Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisindeki o yalı çok konuşulacak! Geliri hayır için kullanılacak

Masumiyet dizisindeki o yalı çok konuşulacak! Geliri hayır için kullanılacak

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet, merakla bekleniyor. Üç dikkat çeken oyuncuyu bir araya getiren dizi, konusuyla olduğu kadar, mekanlarıyla da konuşulacağa benziyor! Özellikle dizide kullanılacak olan bir yalının Sakıp Sabancı’nın yaşadığı bir yalı olması da ilginç bir ayrıntı.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolünde oynayacağı dizinin hazırlıkları sürerken, bu üç ismi bir araya getiren ilginç hikaye de izleyenleri etkileyecek. Dizinin ilk olarak ismi Yaşı 19 olarak lanse edilmişti ancak daha sonra Masumiyet olarak değiştirildi.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Hülya Avşar’ın oynadığı karakterin evi, merhum Sakıp Sabancı’nın hayattayken yaşadığı ve İstanbul Beylerbeyi’nde bulunan görkemli bir yalı olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından takdir toplayan bir durumu da aktardı.

Bu yalıda yapılacak çekimlerden elde edilen gelir ise Sabancı’nın kızı Dilek Sabancı tarafından engelli çocuklar için kurulan vakfa bağışlanacak.

Ömür Atay’ın yönettiği, Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı dizinin böyle bir hayır işi ile anılması da diziye daha başlamadan bir artı puan kazandırmakta.