Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ikili çok konuşulur! Mert Yazıcıoğlu’nun yeni dizisindeki partneri bakın kim oldu?

Bu ikili çok konuşulur! Mert Yazıcıoğlu’nun yeni dizisindeki partneri bakın kim oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Mert Yazıcıoğlu, yeni sezonda bir dizi şanssızlığı yaşadı. Kanal D’de büyük iddialarla başlayan Bir Annenin Günahı dizisinde rol alıyordu. Ancak dizi, beklenen reytingi alamayınca 5. bölümde ekrana veda etmişti. Özge Özberk’in de uzun zaman sonra ekrana döndüğü bir diziydi ama tutmadı.

Mert Yazıcıoğlu, bu kez bir başka dizi için kamera karşısına geçecek. Ancak bu kez ekrandaki bir diziyi değil, dijitali tercih etti. Oyuncu, 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan Exxen için çekilecek olan Ölüm Zamanı isimli bir dizide oynayacak.

Genç kuşak oyuncuların buluşacağı dizide, şu anda ekranda dizileri olan isimler de yer alıyor. Aynı zamanda usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın da rol alacağı dizinin oyuncu kadrosu, son dönemin çok konuşulan ve dikkat çeken isimlerinden oluşmakta.

Mert Yazıcıoğlu, yeni dizisinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle ekrana gelen ve ilk oyunculuk deneyimi olmasına karşın dizide büyük dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ile partner olacak. Aktaş, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde, İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in kızı Gökçe rolünde.

Bu ikili çok konuşulur! Mert Yazıcıoğlu'nun yeni dizisindeki partneri bakın kim oldu? 7

1993 Ankara doğumlu olan Nilsu Berfin Aktaş, başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekti. Bu kez Exxen’in iddialı projesinde Mert Yazıcıoğlu ile kamera karşısına geçiyor. Aktaş, dizide Dilara karakterini oynarken, Yazıcıoğlu da Cüneyt karakterine hayat verecek.

Bu arada dizide ayrıca Çukur dizisindeki başarılı oyunculuğuyla çok konuşulan genç oyuncu Ece Yaşar ile yine Zalim İstanbul dizisindeki performansıyla dikkat çeken İdris Nebi Şahin de kadroda.

Süreç Fil imzalı dizinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut yaparken, senaryoyu da Zülküf Yücel yazıyor. 8 bölümlük mini dizide kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıradışı olaylar konu ediliyor. Dizinin hazırlıkları devam ediyor. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazmakta olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturacak.