Ana sayfa Güncel Haberler Kırmızı Oda’da oynayan Aslıhan Gürbüz’ün canını sıkan durum!

Kırmızı Oda’da oynayan Aslıhan Gürbüz’ün canını sıkan durum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bir kaç haftadır Kumru karakteri ile Aslıhan Gürbüz yer alıyor. Gürbüz, son olarak Star TV’nin çok konuşulan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol almıştı. Sonrasında sağlık problemleri nedeniyle doğa ile iç içe ve daha sakin bir yaşam için İstanbul’dan ayrıldı.

Balıkesir’e yerleşen oyuncu Ayvalık’ta yaşıyor. Aslıhan Gürbüz, bu süre içerisinde bol bol yoga yaparak rahatsızlıklarını da aşmayı başardı. Oyuncu, uzunca bir süre donuk omuz denilen bir rahatsızlık yaşamış ve Ufak Tefek Cinayetler devam ederken ayrıca bel fıtığı ameliyatı geçirmişti.

Yaşadığı bu problemlerin ardından uzun bir zamandır dinlenmeyi seçen oyuncu, yoga yaparken çekilen kimi fotoğraflarını da paylaşıyordu instagram’dan.

Oyuncu, yaklaşık 1 aydır İstanbul’da dizi çekimlerinde. Bu nedenle de yogaya çok fırsat bulamamış olacak ki rutini bozulmuş. Dolayısıyla da yeniden yapmaya çalıştığında esnekliğini kaybettiğini farkediyor.

Aslıhan Gürbüz, daha önce kolaylıkla yaptığı yogadaki pozları yapmak için hayli zorlandığını da aşağıdaki paylaşımında aktarıyor…

Kırmızı Oda'da oynayan Aslıhan Gürbüz'ün canını sıkan durum! 18

Kırmızı Oda'da oynayan Aslıhan Gürbüz'ün canını sıkan durum! 19

Kırmızı Oda'da oynayan Aslıhan Gürbüz'ün canını sıkan durum! 20

Kırmızı Oda'da oynayan Aslıhan Gürbüz'ün canını sıkan durum! 21