Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisiyle büyük dikkat çeken İlayda Alişan, iddialı dizinin kadrosunda

Masumiyet dizisiyle büyük dikkat çeken İlayda Alişan, iddialı dizinin kadrosunda

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Akşın karakteriyle ekranlara geldiğinde büyük beğeni toplamıştı. Show TV’nin fenomen dizisinden ayrılışı ise hala pek çok izleyicinin unutamadığı bir sahne! Öldürülen Akşın, yere çizilen melek kanatlarının ortasına konulmuştu. Çukur’a bu çarpıcı sahne ile veda ettikten sonra bir başka çıkış yakaladı genç oyuncu.

Bu kez Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ile oynadığı Masumiyet dizisiyle büyük dikkat çekti genç oyuncu. Serkay Tütüncü ile partner olan İlayda Alişan, tecavüze ve şiddete uğradıktan sonra bir çöp konteynırının yanına atılıp gidilen Ela karakterine hayat veriyordu.

Adalet mücadelesinde çok zorlu bir süreç yaşayan Ela’nın hikayesi, izleyiciden ilk bölümlerde büyük bir ilgi görmüştü. Dizideki çarpıcı sahneler günlerce konuşulmuştu. Ancak ilerleyen bölümlerde aynı heyecan devam etmeyince kanal 13. bölümde diziyi bitirdi.

Masumiyet dizisiyle büyük dikkat çeken İlayda Alişan, iddialı dizinin kadrosunda 7

İlayda Alişan, bu dizinin ardından başka bir projede yer almadı. 1996 doğumlu oyuncu, küçük yaşlarda başladığı meslek hayatında son dönemde dikkat çeken işlere imza atıyor. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim isimli dizide oynadı ilk kez. Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Hakan: Muhafız, Terapist ve Şampiyon dizilerinde de oynadı.

Son yılların popüler isimlerinden olan İlayda Alişan’ın, 2021 Mayıs ayında final yapan Masumiyet’ten sonra ekranda görünmemesi, hayranlarını da meraklandırmıştı. Alişan’ın yeni ve iddialı bir proje ile döneceği belli oldu!

Limon Yapım’ın haklarını satın aldığı ABD’nin en çok izlenen dizilerinden Your Honor’un yerli uyarlaması olan Hakim dizisinde rol alacak.

Proje ile ilgili çalışmalar bir süredir devam ediyordu. İlayda Alişan’ın kadroya dahil oluşunu, Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Hakim dizisinde ayrıca Ebru Özkan ve Erdal Beşikçioğlu başrollerde yer alacak. İlayda Alişan’ın da bir diğer başrol olduğu ifade ediliyor. Atv’de ekrana gelecek olan dizi, bir dram projesi.