Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı 2. sezonda Naci olacak mı sorusu yanıtını buldu!

Masumlar Apartmanı 2. sezonda Naci olacak mı sorusu yanıtını buldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de Eylül ayında başlayan ve sezonun en çok dikkat çeken dizilerinin başında gelen Masumlar Apartmanı, yeni sezonda da izleyici karşısında olacak. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizi, gerçek bir hayat hikayesinden diziye uyarlanıyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından alıntılanan ve Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu’nun senaryosunu yazdığı, Çağrı Vila Lostuvalı ile Çiğdem Bozali’nin yönetmenliğini yaptığı dizi, büyük ilgiyle izleniyor.

Dizinin her hafta merakta bırakan, heyecan yaratan hikayesi kadar, oyunculuklar da çok konuşuluyor, övgüler alıyor. Dizinin başrolleri kadar, yan rollerde oynayan isimler de büyük dikkat çekiyorlar.

Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye ve Tansel Öngel’in oynadığı Naci karakterlerinin aşk hikayeleri, Masumlar Apartmanı’na uzun zamandır heyecan katıyor.

Bir ara Naci karakterinin Ankara’ya gidişiyle birlikte izleyici, onu tekrar görmek istediğini ısrarlı bir şekilde sosyal medyadan dillendirdi.

Anlaşması 13 bölüm olan Tansel Öngel’in olduğu sahneler beğeni kazanınca, hikayesi de uzatılmış ancak daha sonra Ankara’ya gönderilmişti Naci.

Bu süreçte izleyiciden gelen yoğun istekler sonrasında ve Tansel Öngel ile yapılan yeni anlaşma neticesinde Naci, diziye geri döndü.

Masumlar Apartmanı 2. sezonda Naci olacak mı sorusu yanıtını buldu! 35

Birkan Sokullu’nun oynadığı Han karakterinin önce onu zincirleyip kazan dairesinde tutması şaşkınlık yarattı ve Han’ın psikopat olduğu noktasında pek çok yorum yapıldı.

Fakat durum biraz farklıydı. Han, ablası Safiye’nin iyileşmesi için Naci’nin ölümcül olarak görülen hastalığını yenmesi ve aşkına geri dönmesi gerektiğini düşünerek, Naci’yi tedaviye ikna etmeye çalıştı.

Öleceğine inanarak tedaviyi reddeden Naci’yi ikna etmek için de onu zorla kazan dairesine kapatmıştı Han. Yurt dışında yeni bir tedavi yöntemi bulan Han, sonunda Naci’yi ikna etti.

Masumlar Apartmanı 2. sezonda Naci olacak mı sorusu yanıtını buldu! 36

Naci karakterinin yeni sezonda olup olmayacağı ise merakla bekleniyordu. Öncelikle Masumlar Apartmanı dizisinin 37. bölümde sezon finali yapacağını söyleyelim.

Bu hafta 33. bölümü yayınlanacak olan dizi, 4 bölüm sonra ara verecek. Naci’nin yeni sezonda olup olmayacağını ise Gazeteci Birsen Altuntaş yazdı. Buna göre Naci, yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinde Naci yer almaya devam edecek…