Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı ayrılık öncesi, tartışma büyüdü!

Masumlar Apartmanı ayrılık öncesi, tartışma büyüdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan ve çok başarılı sonuçlar elde eden Masumlar Apartmanı dizisi, TRT1 ekranında izleyicileri etkileyen bölümlerle yoluna devam ediyor. Naci karakterinin ölerek diziye veda edeceği biliniyor ve ayrılığı öncesinde ise sosyal medyada bencillik tartışması yaşanıyor. Naci’ye hayat veren Tansel Öngel’in yakın bir zaman sonra diziye veda etmesi bekleniyor. Ancak ayrılığın ne zaman gerçekleşeceği ise bilinmiyor. Sezonun en iyi reytinglerini alan dizinin hayranları arasında ise bencillik üzerine bir tartışma yaşanıyor.

Han ve Naci karakterlerinin bencilliğine yönelik yapılan bu tartışma, sosyal medyada farklı fikirlerinde ortaya çıkmasını sağladı. Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci, yuvası olan bir adam. Safiye’nin kendisi yüzünden eve kapadığına inanıyor ve onu dışarı çıkartmak için geri dönüyor. Ancak Naci, ölüm döşeğinde ve bazı izleyicilere göre de kendi vicdanını rahatlatmak için döndü. Yani Naci bencil birisi.. Safiye’nin kendisi öldükten sonra nasıl acılar yaşayacağını da hiç hesaba katmıyor. Bir grup dizi hayranı bu düşüncede…

Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han ise, ablasının iyiliğini istiyor. Düzelmesini de arzu ediyor ama Naci’nin bencilliğinin de farkında… Çünkü o ölünce ablasının daha büyük bir acı ile hayatına devam etmek zorunda kalacağının farkında. Bir dizi hayranı bu bencillik tartışması ile ilgili şu soruyu sordu: “Ölürken gelen Naci mi bencil, Naci’nin ölümüyle yaşanacakları bilip ablası üzülmesin diye çabalayan Han mı?”

Bir başka dizi hayranı ise, “Han’ın Naci’ye olan güveni sarsıldı ve aksine Naci ablasına iyi değil kötü geliyor algısı oluştu” düşüncesini paylaştı.

İki karakterin de bencil olduklarını ifade eden bazı dizi hayranları da Naci’nin son anlarında gelerek Safiye’yi tamamen bitirme ihtimalinin yüksekliğine vurgu yapıyor. Ayrıca Han’ın da ablasının bir umut düzelmesini sağlayabilecek mutlu ve özgür hallerine izin vermemekle eleştiriyor. Yani hem Han hem de Naci bencillikleri ile sosyal medyada gündem olmuş durumda.