Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde ayrılık olmaz diye düşünenler yanıldı!

Son Yaz dizisinde ayrılık olmaz diye düşünenler yanıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında hikayesi ve oyunculuk performansları ile güçlü bir konumda bulunan, ancak beklentilerin altında reytingler almaya devam eden Son Yaz dizisinde heyecan çok yüksek.

Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan ikilisinin uyumu ve enerjisi ile genç izleyicileri kendisine fazlasıyla çeken dizide, Ali Atay ve Funda Eryiğit de başrolün hakkını veren performanslar sergiliyor. Dizinin hikayesinde ise Canan ile Selim arasında yaşanan tartışmalar ve olaylardan sonra bir şekilde aralarını düzeltecekleri beklentisi hakimdi.

Ancak senaristler adeta ters köşe yaparak, 6.bölümde Selim ile Canan’ı ayırmaya karar verdi. Mazhar Fuat Özkan’ın Aşkın Kenarından isimli şarkısı eşliğinde Canan ve Selim’in evliliği de mahkeme sahnesi ile bitirildi. Yani bu çift ayrıldı ve hikayede artık farklı noktalarda karşı karşıya gelecekler gibi bir izlenim var.

Özellikle de Emre Karayel’in canlandırdığı Selim ve Canan’ın eski arkadaşı olan Fatih’in tüm bu süreçte Selim’in karşısında yer alması ve Canan’ın da avukatı olarak boşanmasına yardımcı olması dikkat çekti. Zaten uzun süredir Canan’a çeviri işleri verdiği de ortaya çıkan Fatih’in amacı Canan’ı elde etmek mi, yoksa Selim ile başka bir meselesi mi var, işte bu da hikayenin merak edilen unsurlarından birisi…

Ali Atay – Funda Eryiğit ikilisinin uyumunu da çok beğenen hayranlar, bu ayrılıktan pek de hoşnut olmadı. Fatih’in keyiften dört köşe olduğu anlar da izleyicileri rahatsız eden görüntüler oldu.