Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hamile Berfu Yenenler göbek güncellemesi yaptı, Mete Emmi Yenenler geliyor!

Hamile Berfu Yenenler göbek güncellemesi yaptı, Mete Emmi Yenenler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berfu Yenenler ile Eser Yenenler çiftinin heyecanı yüksek… Bir süredir zayıflamak için büyük çaba harcayan ve yayınladığı videolarla da yaz aylarından itibaren büyük mücadeleye girişen Eser Yenenler, farklı bir heyecan yaşıyor.

Son dönemde Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programında, Yılmaz Erdoğan’in film çekimleri nedeniyle yer alamaması üzerine onun görevini devralan Eser Yenenler, ikinci bebeğini de merakla bekliyor. Kuzey ismini verdikleri oğullarını büyütmekte olan çift, ikinci bebek sürprizi yapmıştı.

32. haftayı geride bırakan Berfu Yenenler, doğum için gün saydıklarını söyledi. Mete Emmi ismini koyacakları oğluna instagram hesabından seslenen Berfu Yenenler, son durumunu şu sözlerle ifade etti:

“Göbüş güncellemesi, 32’nci haftaya girmiş bulunuyoruz. Bu kadar hızlı geçtiğine inanamıyorum. Sonlara geldikçe de heyecandan, meraktan yerimde duramıyorum resmen. Mete Emmi Bey sağlıkla gelir misiniz efendim, buralarda sizi bekliyoruz.”

Hamile Berfu Yenenler göbek güncellemesi yaptı, Mete Emmi Yenenler geliyor! 7