Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi sezonun en yüksek reytinglerini aldı

Masumlar Apartmanı dizisi sezonun en yüksek reytinglerini aldı

tarafından ker_def

TRT’ in Salı günlerine damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı son yayınlanan 13. Bölümüyle de zirveyi elden bırakmadı. Heyecanı her hafta aratarak devam eden Masumlar Apartmanı sosyal medya da en çok konuşulan dizi oldu. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı diziye, Naci karakteri ile katılan Tansel Öngel de 13. bölümde daha çok öne çıktı.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. Tüm kategorilerde çok iyi reyting oranları elde eden dizi 11-16 arası reytinglerle sezonun en başarılı performansına imzasını attı. Bu sezon bu kadar yüksek reytingler elde eden başka bir dizi olmamıştı.

Bu hafta neler oldu?

Karakola düşen Gülben hayatının en korkulu gecesini yaşamaktadır. Gülben’i polise Esra’nın şikayet ettiğini düşünen İnci ona hesap sormaya gider ancak şaşırtıcı bir yanıt alır. Safiye köşe bucak kaçmaya çalışsa da Naci kendini hatırlatmaya kararlıdır.

Gülben yaşadıklarının etkisiyle herkesi büyük bir tehlikeye atar. Derenoğlu ailesinin yakınında dolanan Naci, Han’ın radarına takılır. Ancak aileden hiç beklenmedik bir kişinin daha dikkatini çekecektir.

Şimdiye kadar yayınlanan on üç bölümü de büyük beğeni uyandıran “Masumlar Apartmanı” dizisinin yeni bölümü 15 Aralık Salı akşamı saat 20:00’da TRT 1’de izleyicilerle buluşacak