Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde büyük tüyo! İnanılmaz bir sahne geliyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde büyük tüyo! İnanılmaz bir sahne geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı, sezonun en beğenilen, reytingleri en yüksek dizisi olarak izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hem oyunculukları hem de hikayesiyle dizi, her hafta çok izleniyor, çok konuşuluyor, sosyal medyada gündemden düşmüyor. Her bölümüyle etkileyici sahneler ortaya koyan dizide, kimi zaman komik sahneler de izleyenleri ağır dramdan biraz olsun uzaklaştırmakta.

Başrollerinde Ezgi Mola Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları dizideki her karakterin hikayesi ilgiyle izleniyor. İlk başta Safiye’nin büyük dikkat çektiği dizide gitgide diğer karakterlerin de geçmişine inilmekte ve ilgi çekici yaşam hikayeleri ortaya çıkmakta.

Diziye yeni gelen ve Tansel Öngel’in hayat verdiği Naci ile birlikte, bambaşka olaylar da yaşanmaya başladı. En kapalı, en sert, en baskın karakter olan Safiye’nin geçmişi iyice ortaya çıkmakta. Aşık olduğu Naci ve annesi arasında kalan Safiye’nin, yıllar sonra eski aşkıyla görüşmesi, herkesi heyecanlandıran anlara sahne oluyor.

Bir önceki hafta yayınlanan 16. bölümde Naci ve Safiye’nin apartman arasında çay içtikleri sahne, dizinin en dikkat çeken sahnelerindendi. Safiye’nin yavaş yavaş kendisiyle mücadele ettiği, hayalinde sürekli baskılayan annesine bile karşı çıktığı görülüyor artık.

Dizide Safiye’nin annesi Hasibe’yi Açelya Devrim Yılhan canlandırıyor. Han, Gülben, Neriman ve Safiye’nin ölen anneleri, Safiye ile birlikte evin içinde yaşamaya devam ediyor. Annesinin kıyafetlerini giyen, onun gibi davranan, yıllardır evden çıkmayan Safiye’nin Naci ile birlikte değişimi başladı.

Bu bile izleyici için son derece heyecanlı anlara sahne olan bir durum. Ancak görünen o ki daha da heyecanlı anlar, sarsıcı sahneler bekliyor izleyenleri.

Tüyoyu ise dizide Safiye’yi oynayan Ezgi Mola verdi. Mola, geçtiğimiz hafta bir çekim sonrasında, kardeşi Gülben’i oynayan Merve Dizdar ve Açelya Devrim Yılhan ile aşağıdaki pozu paylaştı.

Masumlar Apartmanı dizisinde büyük tüyo! İnanılmaz bir sahne geliyor! 7

5 Ocak Salı akşamı 17. bölümü yayınlanacak olan dizide izleyenleri etkileyici bir sahnenin beklediği de Mola’ın paylaşımına düştüğü notla anlaşıldı. Ezgi Mola,”Çok yetenekli arkadaşlarım ile inanılmaz bir sahnenin sersemliğini üstümüzden atmaya çalışırken” notunu düştü.

Mola’nın ‘inanılmaz bir sahne’ tanımlamasıyla izleyenleri yine çok etkileyecek bir sahnenin gelmekte olduğu da anlaşılıyor!

Bakalım yeni bölümde izleyenleri nasıl bir sahne bekliyor bu üç başarılı oyuncudan?